vineri, 8 ianuarie 2010

Turcescu trece la stat

Turcescu îşi face bagajele şi se pregăteşte să conducă Radioul Public. Recompensă pentru "echidistanţa" dovedită în moderarea confruntărilor dintre candidaţii la funcţia de Preşedinte! Era de aşteptat. Cine credea că pupincurismul e artă pentru artă e cel puţin naiv. Nu, prieteni! Pupicurism rimează cu oportunism. Pentru că nici Turcescu, nici alţii ca el nu prestează pe gratis, nu o fac din convingere. Nu zic, sunt destui(prea mulţi chiar!) cei care-l susţin sincer pe traian băsescu. Nu mă interesează motivele lor, nici chiar atunci când indivizii o iau spre fanatism.
Turcescu nu e nici fanatic, nici nu se topeşte de dragul lui băsescu. A prins o oportunitate şi ţine de ea cu dinţii. La "Realitatea Tv nu mai este vedetă, şi oricum trustul este în criză. La alte televiziuni nu-şi poate găsi un rost. De fapt, ProTv a ieşit din "afacerea" cu tocşouri politice de multişor, ăia de la Antene îl urăsc profund, şi l-ar face arşice, Prima Tv nu se omoară nici ea cu politica, labeunu tv are deja în schemă un pupincuruist de forţă, chiar mai talentat decât el la tras limbi în cur Iubitului Conducător, şi nu cred că şi-a imaginat vreodată că va ajunge la OTV!
Şi ce-i mai rămâne? Să intre la stat, şef, vezi bine! Întrebarea este: are calităţile cerute de fişa postului? Va fi acceptat de aceia care lucrează la Radioul Public, care s-au cam săturat de şefi "politici", de fapt slugi recompensate de stăpânii lor pentru bune şi loiale servicii.
Să vedem cine ar putea veni la Televiziunea Publică în locul lui Sassu. Un nume evocat a fost cel al "canibalului" Cătălin Avramescu. Numai că îi va fi greu să treacă de votul în Parlament.
E de râsul curcilor să-i vezi pe toţi tembelii ăştia, care se dau mari liberali, vituperează statul şi-l vor pe catafalc, arată cu degetul angajaţii de la stat, pentru că sunt leneşi şi-şi iau leafa de pomană, cum se duc ei frumuşel şefi la stat, vezi şi Patapipi, şi Pleşu, şi Mihăieş, şi alţii ca ei. Sau se justifică şi ei cum justificau unii calitatea de membru PCR: luptă din interior cu sistemul!?
E bine, e foarte bine! Televiziunea Publică e pe butuci, şi hoitarii se adună deja în jurul cadavrului ei, pentru că averea e considerabilă, în primul rând licenţele pe frecvenţele terestre. E vorba de acoperire, ceea ce nu-i un lucru lipsit de sens pentru o televiziune particulară care vrea acoperire cât mai mare. Turcescu, sau altul ca el, va pune şi Radioul Public pe butuci, tot pentru frecvenţe şi acoperire.
Ne aşteaptă vremuri interesante. Şi da, iubite cititor, ţara asta chiar e un carnaval. Cam sinistru, cam tragic, cam întunecat, dar carnaval. Vezi şi mai sus...

4 comentarii:

gelu spunea...

perfect adevarat! laudatorii urmaresc lucruri de acest gen ,adica doar interesul personal....sincer m-sam saturat de aplaudacii lui Basescu care sunt in presa ,media etyc..

Radio33 spunea...

Deci să înțeleg că Alexandru Sassu este un profesionist, neimplicat politic, care nu ar trebui să fie schimbat niciodată. Aplaudacii lui Băsescu nu fac decât să schimbe alți aplaudaci, cred că e bine să nu uităm asta. Iar în legătură cu personalitățile despre care nu se spune că sunt aplaudacii unuia sau altuia, m-aș bucura să îmi dați măcar un exemplu-două, excluzând, desigur, persoanele de față.

Anonim spunea...

În curând o să plece şi Dan Diaconescu...

gabarelo spunea...

esti jegos-gretos, gheorghe, oricine ai fi tu!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...