miercuri, 27 ianuarie 2010

Asta-i duda Mărului!

Mă tem că de data asta Apple a cam luat-o în mână cu iPad, că aşa se numeşte tâmpenia de mai sus, pe care or s-o vândă posedaţilor cu nişte preţuri care nu au nimic în comun cu realitatea jucăriei. Ce ştie să facă? Păi cam ce face orice dispozitiv de genul ăsta: navigaţie pe Internet, e carte electronică, poţi asculta muzică şi te poţi juca, poţi stoca muzică, poze şi alte alea. E un soi de iPhone mai mare. Are un procesor la 1 GHz, care poate fi întâlnit acum pe orice smartphone mai deştept. Pentru cârnăciorii mei ecranul tactil, mai ales tastatura virtuală, nu sunt tocmai comode. Conectivitatea este o problemă: are doar WiFi şi Bluetooth, şi cum pe la noi mai uşor cu WiFi în spaţiul public, duda este inutilă. Asta e! Să vedem cum o va primi piaţa, mai ales că anul ăsta la CES a plouat cu dispozitive asemănătoare, care sigur vor fi mai ieftine.
PS: înţeleg că ar avea o variantă cu GSM şi 3 G. Atunci se mai poate discuta. Dar preţurile se apropie de 800 de dolari, care la noi vor fi 1000 de euro. Deci nu există!

4 comentarii:

Béranger spunea...

Dar NU are:
-- conectivitate USB;
-- cititor de SD card.

TOATE readerele de pe piaţă au aşa ceva, numai iPad NU!

Un căcat imens.

Şi, fireşte, NU e multitasking.

Camil Stoenescu spunea...

de ce-aș plăti $500 pe un „laptop” castrat, în loc de unul cu toate dotările, nu pot înțelege

Anonim spunea...

Motorola Milestone

http://www.motorola.com/Consumers/DE-DE/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/ci.Motorola-MILESTONE-DE-DE.vertical

http://blog.gilly.ws/2010/01/24/motorola-milestone-testbericht-und-erfahrungsbericht


mai bine asta de 100 de ori! l-am avut in test un timp si merge nemaipomenit. f bine lucrat cu un procesor rapid. are tot ce trebuie. este peste htc. singura chestie ar fi ca trebuie sa te obisnuiesti cu tastatura. sistemul este android si merge deasemenea fara probleme! cind vei putea poate-l agati pe asta.

Béranger spunea...

Motorola Milestone are pagina in limba engleza pentru modelul disponibil si pentru Europa de Est aici.

Se poate comanda din Anglia, cu livrare si in Romania, aici (cu tastatura QWERTY, nu QWERTZ ca pe situl de prezentare).

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...