joi, 7 ianuarie 2010

Tocşoul a mai pierdut un spectator...

Îmi este din ce în ce mai greu să urmăresc şezătorile numite "tocşou politic" la televiziunile de ştiri. Aceiaşi indivizi, care mestecă aceleaşi cuvinte. Până la saturaţie. Nimic nou, nimic serios, nimic cu miez. "Ba p-a mă-tii!" Iată, rezumat, discursul părţilor aflate în confruntare. Iar moderatorii sunt pe măsura "misiunii". Când obraznici, când agresivi, când cu aere inchizitoriale, şi cel mai adesea pe lângă subiect, superficiali, plutind în vag, vorbind mai mult decât invitaţii, incapabili să asculte.
Formatul ăsta "şezătoare" este cel mai imbecil dintre toate formatele posibile. Invitaţii nu pot duce nicio idee până la capăt, se deschid paranteze după paranteze, se sare de la un subiect la altul, totul este un ghiveci greu de urmărit. Şi ca lucrurile să fie şi mai complicate, idioţii au descoperit YouTube!
De fapt, în ţara asta băştinaşii distrug sau duc în derizoriu ORICE! Idei, valori, tot! De ce ar fi altcumva în cazul tocşoului? Sigur, putem trăi şi fără. Doar că acest tip de program este, practic, singura modalitate de a intra în realitatea politicienilor, pentru a înţelege cum gândesc şi ce agendă au. Ăi de-şi zic moderatori, şi toţi cei care se află în spatele lor au reuşit să compromită, să distrugă chiar, acest canal de comunicare. N-am fi noi, dacă nu am proceda aşa.
După cum vă puteţi închipui, tocşoul a mai pierdut un spectator...

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...