joi, 27 noiembrie 2008

Scutiţi-ne, Iubit Conducător!
Iubitul nostru Conducător iar se bagă în seamă, la oră de maximă audienţă, astă seară la ora 19,30. Ce dracu arde, în afară de duşca de vizichi pe gâtlejul lui(deşi nu ar fi cazul, doar e profesionist!), de trebuie să-l vedem aberând şi astă seară, după ce ne-a plictisit cu obsesiile sale aproape patru ore, luni?
Ştim că pedeleii au probleme şi nu ies pe primul loc. Dar de ce crede că le face un bine, ieşind seară de seară pe sticlă?
Cât despre şlagărul "Hai la vot, la vot, la vot!", nu-l mai gustă nimeni. Când clasa politică, în frunte cu mitocănia sa, ne va da motive temeinice, ne vom întoarce la urne. Până atunci vot canci!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Eu stiu pe cine votez, nu am facut parte niciodata dintre "nehotariti". Dar nu prea ma uit la TV, cu atit mai putin la balmajelile lui "Habarnam" asta de tip nou de la Cotro. Desi Habarnam era un piticut simpatic, Gîga asta de acum ma plictiseste si ma agaseaza peste poate, cu aerele lui de înţeleptul neamului... Aşa că, amice, fă totuşi un efort şi soarbe-i cuvintele :) apoi analizează pînă la ultima virgulă pusă de marţafoi şi înfige-l în insectarul blogului! Dacă ne iubeşti, pe ăştia de-ţi apreciem mult comentariile... :)
Mulţumiri

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...