luni, 24 noiembrie 2008

Ce ne râdem!
Traian Băsescu devine comic de-a binelea! Cum a auzit că mâine Ion Iliescu are programată o Conferiţă de Presă, şi-a pus şi el una, azi după amiază, la orele 17,30. Nu cumva să lase spaţiul public neocupat! O să lanseze iar nişte tiribombe, să-i ţină ocupaţi pe "analişti", care altminteri ar fi disecat spusele lui Iliescu. Important este să nu se vorbească deloc despre cele ce le va spune Iliescu mâine, chiar dacă jurnaliştii portocalii ar fi vărsat oricum un potop de critici şi de lături în capul fostului Preşedinte al României. Manevre de doi lei, de om disperat, care nu ştie ce să mai facă să-şi aducă slugile la guvernare.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si cei ce voiau sa mearga la vot se razgandesc cand vad ce perversa e lumea.Sa cumperi voturi cu zahar ulei si faina in zonele sarace.Ce poti face pentru ei cand ajungi la guvernare sau in parlament?NIMIC,de fapt nici nu trebuie ca ai cumparat votul cu cativa banuti!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...