luni, 10 noiembrie 2008

Jalnic!

Băsescu, by Gorzo

După declaraţiile făcute astă seară la B1Tv, se pune tot mai serios întrebarea: Traian Băsescu e întreg la minte, sau alcoolul i-a întunecat şi bruma de luciditate pe care o mai avea? Să declari foarte serios că ştii de două luni că Geoană, Hrebenciuc şi Voiculescu vor să dea o lovitură de stat, şi că ai luat toate măsurile legale pentru ca asta să nu se întâmple ţine deja de patologic, şi sper sincer că în salvarea aia care se ţine permanent după el se află şi o cămaşă de forţă. Că nu mai e mult până să devină un nebun furios!
Care sunt măsurile alea legale luate de Băsescu, pentru că şeful statului nu e, totuşi, putere legisalativă? Auzi, ia! Dacă va fi suspendat se încuie în Palatul Cotroceni! Nu sapă şi nişte şanţuri, şi le umple cu apă?
Chiar nu-şi dă seama că a devenit ridicol? Ca să nu mai vorbim de faprtul că, pentru a-şi pune premierul dorit, e gata spă treacă peste cadavre, unul dintre ele fiind cel al statului de drept, ăla de'l apără cu curu-i abundent madam Pippidi!
Ce dracu să înţeleagă "colegii" lui Băsescu din UE din aceste declaraţii iresponsabile? Că în România se pune de un pui de război civil? Dar agenţiile de rating? Care ne scumpiră deja creditul şi ne aruncară în rând cu Congo la capitolul "mediu prietenos pentru investiţii"?
Cu declaraţiile astea Băsescu vrea doar să-şi mobilizeze electoratul. Şi nu va face decât să demoleze încrederea în România şi în capacitatea ei de a fi o ţară cât de cât normală. Cât de jos a ajuns Preşedintele României, pentru un pumn de voturi în plus!
PS: ni se pregăteşte "Republica Traiană!"

2 comentarii:

Anonim spunea...

da, intr-adevar situatia este ingrijoratoare. omul pare sa devina inconstient. nu are rost sa vorbim de responsabilitate, care i-a lipsit in intreaga cariera politica.
nu imi dau seama ce se intampla cu ipochimenul... a pierdut busola si aluneca spre o autocratie paranoica? sau joaca totul pe o carte, la cacialma, pentru a-si insusi rezultatele alegerilor parlamentare?
oricum, este probabil ca in lunile urmatoare, sa adaugam efectelor crizei mondiale si o criza politica, inutila si cretina. cred asta pentru ca Basescu s-a radicalizat iremediabil si a ales sa arda puntile. el nu-si mai lasa cale de intoarcere in caz de esec al pedeleilor. vom trai vremuri interesante, vorba chinezului...

Anonim spunea...

THE LAW IS COMING IN THE TOWN !

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...