luni, 17 noiembrie 2008

De unde le cumpăraţi, domnule Preşedinte?
Traian Băsescu, cu patriotismul economic în erecţie: "O să vă spun ce o să fac eu. De mâine, vă asigur că voi circula cu o Dacie. Când mă voi duce la cumpăraturi, o să mă asigur că iau roşii românesti, unt românesc, zahăr românesc. În plus, voi cumpara doar ce îmi trebuie. În loc de 10 becuri acasaă o să las doar două."
Cum să nu te apuce greaţa? De când nu a mai circulat Băsescu într-o maşină românească? Nu cumva revoluţia l-a apucat cu un Audi în bătătură? Şi nu cumva el e la originea scandalului cu Loganurile de 70.000 de euro, care a dus la anularea unui contract pentru câteva mii de Dacii Logan, ce ar fi dat de muncă celor de la Piteşti? Daciile, cu costurile finanţării cu tot, nu treceau de 11.000 de euro, restul erau echipamente electronice. Acum moare de grija muncitorilor? Ce mizerie!
Şi apoi, de unde dracu ia el roşii româneşti acum? A mai rămas vreo seră pe la RAPPS? Sau unt românesc. Poate împachetat în România! Zuzele importă lapte cu cisterna din Ungaria, alţii şi din Germania. Vacile autohtne se mai pot vedea prin grădinile zoologice şi în statistici. Zahăr românesc? Mai cultivă cineva sfeclă de zahăr?
Şi chestia aia cu opt becuri din zece stinse în micul palat de pe malul Lacului Herăstrău în care-şi are reşedinţa: să i-o spui tu lui Mutu!

3 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Mai stiam eu un sef de stat care circula cu o Dacie blindata, inainte de 1989.

Anonim spunea...

Inca una basesciana. Basescu vrea echilibru, si declara ca e nevoie de mai multa stinga in Romania. Printre altele, o scapa 'telectual:

"Mai greu a fost cu cei care erau stalinişti convinşi, care alcătuiau, în bună tradiţie bolşevică, o minoritate...".

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-romania-va-fi-echilibrata-daca-va-avea-si-optiuni-de-stanga-in-societatea-civila.html?1687;3514511

Pai bine bre, domn' prezident, mai pune si mata mina pe limba rusa, ca nu te cheama nimeni la Kremlin cu timpeniile ce le debitezi. Bolsevsimul asta vine de la "bolishe", care in rusa inseamna "mai mult". "Bolsheviks" tocmai ca vroiau sa fie perceputi ca MAJORITARI, asa ca treaba aia cu "traditia bolsevica" pentru o minoritate e de risul lumii. La asta se pricepe domn Prezident. Eventual sa votam un post de Clown national.

Anonim spunea...

La Ioska pe blog este o poza a lui Basescu alaturi de autoturismul sau Audi.
Ia priviti ce numar de securist avea!
http://storage.heeloo.ro/122699997405811193458_base_zap.jpg

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...