sâmbătă, 6 septembrie 2008

URA! Am înfrânt!
Labingbolul românesc a dat în seara asta măsura valorii sale! 0-3 cu Lituania e un bun început pentru sfârşitul iluziei că mai însemnăm ceva în fotbalul european. Când la vârful fotbalului românesc este o mafie, când campionatul este corupt până în măduva oaselor, când fotbaliştii, cu rare excepţii, sunt nişte golani care fac ruşine sportului, la ce să ne aşteptăm?

4 comentarii:

Anonim spunea...

La sporturile de echipa in general. Fotbalul e mai vizibil prin natura becalida a ciumafailor care l-au stors si de ultima umbra de vlaga.

Anonim spunea...

"Nu credeam că la Cluj este un public mai ostil ca la Bucureşti. Romanul tot român rămane!" guitza un plafonat de la nationala. Da, trebuie menajati ca au suferit psihic...nesimtitii.

Anonim spunea...

Poza e super reprezentativa, cum stau fotbalistii cu kuru la publicul roman. La 0-2 ma rugam sa ne mai dea un gol macar sa stim o treaba, sa nu exista umbra de indoiala asupra neseriozitatii de pe terena fotbalistilor romani

Anonim spunea...

N-are dreptate nea Stere? 3-0, nici un set nu le-am luat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...