miercuri, 3 septembrie 2008

Întrebări
Acum, că cu jale primi Mizilul vestea că candidatura lui Cătălin Avramescu fu canibalizată de ăla mic cu ambâţul(şi capul!)mare, Traian Boc pre numele lui, să înţelegem că Oracolul din Bălceşti are cale liberă la dat cu mita electorală în populaţie? Şi că principiile sunt bune doar în manuale, în practică interesul purtând întotdeauna fesul? Iar interesul PD-L este mai bine servit de Mitică de la Ligă decât de specialistul în canibali Avramescu, nu-i aşa?

5 comentarii:

Anonim spunea...

ha! La asta nu m-am gandit! Ce-ar fi sa se intample si asta...vai de capul lor!

Lilick Auftakt spunea...

Pai daca au scapat de Avramescu, sa-i aduca inapoi pe Mitica si pe Mona, ca si-asa vad pe Cotidianul ca unii (sustinatori PD-L) le reclama pezenta! :)

Anonim spunea...

De ce nu, Lilick? E şi ei oameni, au aceleaşi drepturi constituţionale!
Lăsând gluma la o parte, acestea sunt riscurile supra-moralizării politicii şi ridicării ştachetei spre o zonă in-umană, inaccesibilă, a eticii.
Politica trebuie să fie şi morală, şi etică. Dar o morală şi o etică adaptate realităţilor şi care să nu-i blocheze funcţionarea. Altminteri vorbim, naştem aşteptări nerealiste oamenilor şi-l scoatem de urechi din joben pe Mitică de la Ligă. Fix reţeta dezastrului pentru un partid politic.

Lilick Auftakt spunea...

@constantin gheorghe

Da. PD-L-ul pana la urma trebuia sa se loveasca si sa se confrunte gol-golut cu alegatorul ale carui principii morale tin o stacheta sus, si pe care il racolase pe principiul asta din toate celelalte partide sau din randul nehotaratilor. Acum acel alegator e dezamagit. Ce va face? Nu va mai vota cu PD-L-ul? Nu va mai vota deloc? Va vota cu PD-L dar isi va cobora stacheta? Vor profita celelalte partide sa-l racoleze? Bineinteles ca de acest moment politic vor trebui sa profite celelalte partide. Cat s-or pricepe sa o faca.

Anonim spunea...

Poate ar trebui să profite toţi pentru a discuta agenda publică. Dacă mai ştiu ce-i aia...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...