marți, 18 ianuarie 2011

Zodia precarităţii



România este o ţară precară, cu un stat precar, condus de nişte inşi precari, cu o cultură precară, cu o educaţie precară, cu o morală precară, în care totul este sub semnul precarităţii: viaţa cetăţenilor, pensiile şi salariile, legile şi Constituţia, justiţia, economia, munca, totul.  

6 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Precara, facuta de diletanti, ca doar pe toti "artistii" de doi bani de la caminele culturale i-a premiat Cintarea Romaniei. Cum altfel decit precara sa fie improvizatia unor amatori fara talent si chemare? La ce va asteptati?

Anonim spunea...

si dupa ce vedeti ce este in tara si in toata lumea vad ca tot mai aveti de comentat prostii impotriva lui nea nicu. ce ne-a data ala si ce-am avut noi pe vremurile alea a ajuns un mare vis in lumea de astazi indiferent de meridian inclusiv la barbarii vestici. boii vestici nici nu-si pot imagina sa traiasca vreodata asa cum a fost la noi inclusiv in anii 80 cind vestul ne sapa la greu impreuna cu aia de la est. ce proiect avea vestul in anii 80?! falimetele fara numar somajul scapat de sub control si inflatia de cel putin 15%?!astea erau cele mai de seama proiecte in anii 80 ale vestului pt ca la mai mult nu-i duce mintea asa dupa cum se vede in fiecare zi. daca nu desfintau estul ca sa ne bage la plata erau inca de atunci in situatia de astazi daca nu mai rau. insa daca ai asemenea prosti la dispozitie in definitiv de ce nu?!

vezi si aici un documentar educativ cu educati:

https://www.youtube.com/watch?v=TxDgRr_Ynvc&NR=1

Anonim spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=Qv8yLT6jM04&feature=fvw

si din dreapta mai poti alege minunatii!!! asta va este viitorul daca nu cumva a ajuns chiar prezent.
si da stiu ca tot nea nicu este vinovat!

chien spunea...

@ Anonim: imi cer scuze ca te intrerup, dar se poate sti de la inaltimea carei atotstiinte iti permiti sa jignesti regulat oameni pe care nu-i cunosti, acuzandu-i ca au vrut sa scape de ceausescul idealizat de tine? In ce tara traiesti tu si ce-ti lipseste in viata asa de amarnic, de simti nevoia sa te defulezi aici mereu cu laude agramate la adresa lui "nea nicu"?

Emigrant spunea...

Corect domnule Gheorghe.
De aceea m-am si carat din Romania.

Karakas spunea...

Prietene, ai dreptate. Nici eu nu stiu ce naiba ma mai impinge sa mai scriu. Spiritul de nedreptate probabil. In special nedreptatea care se face logicii si bunului simt. Ca asta se-ntimpla cind ai in frunte oameni care nu se ridica la inaltimea functiei. Iata o noua mostra, luati de la Basescu:

"„Erau interese ale unor oameni de afaceri ca statul să intre în colaps. E, uite că nu s-a întâmplat!”

http://www.gandul.info/news/basescu-le-face-in-ciuda-mogulilor-erau-interese-ale-unor-oameni-de-afaceri-ca-statul-sa-intre-in-colaps-e-uite-ca-nu-s-a-intamplat-7900022

Adica, un plan de care a aflat Presedintele de la servicii. Sau poate, doar crede el ca l-a aflat (s-a intrupat idea in mintea lui cetoasa). Altfel, de ce nu vine taica cu dovezi, zii, ala, ala, ala, sunt tradatori de tara. Ca doar esti Primul Aparator al Patriei si iti iubesti tara mai presus de tot, nu? Hai, care sunt dusmanii tarii, numeste-i! Ai o lista?

Da, asa, ce credibilitate ai sa creezi un dusman colectiv, "oameni de afaceri"? Nu de alta, dar nu mai ai nevoie de tradatori sa bage statu-n colaps, dupa ce i-ai rupt tu ambele picioare. Vezi ce cinta prietenul Jeffrey Franks: "Marea dezamăgire după doi ani de acord cu România este că economia încă nu a revenit pe creştere"

http://www.gandul.info/news/jeffrey-franks-marea-dezamagire-dupa-doi-ani-de-acord-cu-romania-este-ca-economia-inca-nu-a-revenit-pe-crestere-7902370

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...