marți, 25 ianuarie 2011

Proştii plătesc!



Sorin Ovidiu Vântu este unul dintre oamenii care, alături de traian băsescu, îmi întorc stomacul pe dos ori de câte ori îl văd sau aud. Dar la fel de multă greaţă îmi provoacă  campania dusă împotriva lui SOV prin intermediul oficinelor portocalii, RL şi HotNews, dar mai ales modul în care se amestecă justiţia în războiul dintre SOV şi băsescu. Pentru că nu cred că e cineva atât de bou să creadă în setea de dreptate a judecătorului care îl ameninţă cu puşcăria pe SOV, pentru că s-a internat în spital şi nu s-a prezentat azi la Tribunal.


Şi nici descinderea procurorilor la Spitalul Floreasca, să verifice ei actele şi diagnosticul pus de medici lui SOCV nu mi se pare în regulă. Pur şi simplu băsescu foloseşte statul pentru a regla conflictul lui cu SOV. Unul personal, s-o spunem p'a dreaptă. Şi dacă Justiţia chiar e croită să facă dreptate, poate îl întreabă pe SOV şi câţi bani negri a folosit pentru a susţine campania lui băsescu, şi în 2004, dar şi în 2009. Bag mâna în foc că SOV a cotizat la băsescu. De ce s-au supărat e treaba lor. Modul în care se foloseşte de justiţie, abuziv, băsescu, este treaba noastră, a tuturor. Că noi plătim războiul ăsta, nu ei doi!

Un comentariu:

Dan Stoica spunea...

Roata morii se-nvarteste, tac, tac, tac... Parca mai ieri cita SOV din Goethe: "...de luni încolo să vezi ca toată lumea râde, cântă și dansează"!
Lasati, daca a inceput sa se intoneze Internationala, a iesit soarele si pe ulita lui (ptiu, drace, iar am citat un clasic sovietic - dar citesc Stalingra-ul lui Antony Beevor, asa ca se explica)...Inapoi la gestiune, da-le, Doamne iarta-ma, incolo de inginerii ca stai douaj' de ani la mititica...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...