vineri, 7 ianuarie 2011

Cu sufletul decimat, ne decimează!



Proasta mea favorită, aţi ghicit, madam Vass, intervine la A 3, în emisiunea Danei Grecu, supărată-foc pentru faptul că jurnaliştii au mirosit încă o măgărie a guvernului boc: plata CAS şi pentru pensiile mai mici de 740 de lei pe lună. Şi scoate o perlă: "boc şi aşa are sufletul decimat, asta îi mai trebuia!" sau cam aşa ceva.




Al dracului suflet decimat! Pe ecran defilează poze cu boc la petrecerea de Anul Nou, de la Predeal, alături de altul cu sufletul decimat, Pulimea Sa. Hai să ne căcăm pe noi! Parcă îl şi văd pe boc recitând, cu lacrimile curgându-i şiroaie pe obrajii bucălaţi: "Licenţiez şi plâng! Licenţiez!" Îl doare fix în cot pe boc de suferenţele românilor. Ce suflet, ce decimat! Ăsta e membrul de partid ideal, care ar sta cu curul gol pe un arici, dacă aşa îi cere băsescu! Şi ar călca pe cadavre, dacă aşa o cer interesele portocaliiilor. Cea mai bună dovadă: graba cu care a cerut votarea Moţiunii de Cenzură, imediat după ce Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului. Şi eu să fiu tâmpit s-o cred pe madam Vass că boc e o mimoză care lăcrimează ori de câte ori taie ajutoare socială? S-o creadă ea!


PS: cică FMI ne-a dat şi ultima tranşă, de 900 de milioane de euro, din împrumutul ăla de 13 miliarde de euro. Bani care s-au dus undeva, dar nimeni nu ştie pentru ce, că nu se vede!  Acum urmează noul împrumut, de vreo 3,7 miliarde de euro. Care va fi urmat de un altul, mai mult ca sigur. Pentru că banii ăştia nu intră în economia reală, să producă profit, din care să plătim datoriile. Nu, ei produc profit doar pentru FMI şi pentru statele care deţin controlul asupra FMI. Noi suntem cu paguba!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Doamna Vass cred ca stie ce are de facut cu domnul Boc, asta pentru ca domnul Stolojan pare sa arate foarte bine ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...