joi, 21 octombrie 2010

Unde o să ajungem?



Un judecător a fost condamnat pentru corupţie, după ce, se zice, ar fi acceptat drept mită o partidă de sex din partea reclamantei într-un proces de partaj. Şi la dosar există, cum altfel, doar inevitabilele ascultări de telefoane.

Eu înţeleg: procurorii au ratat o mulţime de flagranturi. Nu i-au prins nici pe Remeş, nici pe Mureşan, nici pe şpionii ăia care erau pe geagichi(aşa s-o fi scriind?) cu  Sereş. Mă rog, care dracu flagrant nu l-au ratat rataţii ăştia? Dar să rateze ei până şi o partidă de sex? Unde o să ajungem, fraţilor?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu inteleg nemultumirea ta, Gheorghe. Coruptul e corupt. Daca ai ceva mai amplu de zis, precum că de ce nu-i aresteaza și pe coruptii care nu-ti plac tie, zi pe șleau. Nu uita să zici și de corupții care-ți plac. Coruptul e corupt, Gheorge și nimic altceva. E bine că l-au prins pe ăsta, așteptam cu interes să-i prindă și pe alții. Vom condamna vehement de pe blog și din confortul apartamentului dacă vor tergiversa prinderea celorlalți corupți, sunt perfect de acord.

Constantin Gheorghe spunea...

Amice, eşti prost? Nu ai simţul umorului? Eu îi acuz că l-au trimis pe individ la mititica? Dar nici să uit lungul şir de ratări ale procurorilor DNA nu pot. Nu de altceva, dar bâlbele lor costă, de fapt mă, şi te costă.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...