miercuri, 13 octombrie 2010

Fără precedent!Mi se pare mie, sau suntem în pragul unei revolte generalizate a bugetarilor? Când nu ai pic de demnitate, te cheamă boc şi aplici ca tâmpitul tot ce-i trece prin minte Pulimii Sale, ce alt rezultat poţi obţine, decât disoluţia autorităţii şi prăbuşirea încrederii în politică, în democraţie, în valori morale?

traian băsescu a făcut mai mult rău, în doar şase ani,  decât au făcut, în decursul istoriei noastre moderne, toţi ceilalţi şefi de stat. Sigur, el n-a înfiinţat lagăre, precum Carol al II lea, Antonescu şi Gheorghiu Dej. Dar se foloseşte de stat pentru a-şi distruge adversarii politici. N-a folosit asasinatul politic, dar şi linşajul mediatic este o formă de asasinat, în lumea noastră. Într-un fel sau altul, înaintaşii lui au greşit, dar au servit statul român. El greşeşte, aducând imense deservicii statului. Niciodată  statul român nu a fost mai aproape de prăbuşire ca acum. Nici pe vremea Dictatului de la Viena şi a Pactului Ribbentropp-Molotov. Atunci duşmanii erau exteriori, iar existenţa lor a întărit solidaritatea în interior. Acum duşmanul statului nu este doar unul intern, ci, fapt fără precedent, este ÎN FRUNTEA STATULUI. Meditaţi la asta!

PS: au intrat în horă şi angajaţi de la Ministerul Muncii. De urmărit!  

4 comentarii:

cristi spunea...

Începând cu 2010 regimul lui Bălălău a început să fie de-a dreptul grotesc. Prezidementul aruncă câte o vorbă şi reptilele din guvern sar să o pună în practică indiferent de consecinţe. Ce îşi imaginau ei, că poţi să tai veniturile unui om cu 70% şi ăla n-o să se revolte?

Niels Schmecker spunea...

Eu as zice ca suntem in pragul unei legi martiale, mai mult sau mai putin informale, pentru cat mai multi "vinovati" romani:

http://www.adevarul.ro/interviurile_2_plus_1/Daniel_Daianu-E_nevoie_de_lege_martiala_impotriva_evaziunii_0_287971548.html

E posibil sa ajungem sa cantam foarte multi un vechi si mereu tanar refren:

“Cine bate noaptea la fereastra ta?! E securitatea nutzionala/ anticoruptia/ fiscalitatea, nu te speria!” Dupa caz... Pentru ca ni se pare depasita de realitate nu numai Constitutia Romaniei, ci pana si Declaraţia Universală a Drepturilor Omului... In vreme de razboi, functioneaza doar prezumptia de vinovatie.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

"Saracii" de ei! Nevoiti sa traiasca "numai" din spaga!

cristi spunea...

@Ruxandra-Georgeta Lungu: da, vor fi nevoiţi să trăiască numai din şpagă. Mai mult, cei mai cinstiţi dintre ei vor fi obligaţi acum să ia şpagă chiar dacă le repugnă. Nu mai au încotro!