marți, 12 octombrie 2010

Duduie democraţia!



Care va să zică, ieri, la Cotroceni, Puterea şi Opoziţia, reprezentate de unul şi acelaşi om, Pulimea Sa, au decis că Legea Educaţiei trebuie adoptată prin asumarea răspunderii de către guvern. Ceea ce boc va face azi, în şedinţă de guvern. Vedeţi ce simplă şi frumoasăă e democraţia lui băsescu? Cum duduie ea! Cum depăşeşte planul la legi! Cum nu-i stă nimic în cale, nici Constituţie, nici angajamente europene, nici mofturile civice, nimic! Nici nu vă daţi voi seama ce noroc avem cu băsescu, un om pentru alte coordonate isterice, care deschide noi orizonturi democraţiei. Ingraţilor! Nu-l meritaţi, popor de cârtitori nerecunoscători!  

2 comentarii:

ana spunea...

am gasit la ioska o decizie a curtii constitutionale care nu permite angajarea raspunderii guvernului pentru o lege atat de importanta.

ama spunea...

Am cunoscut un nene care l-a avut subaltern pe base. Mai multa vreme. El l-a adus prin functiile cele mari in care a fost inainte de a fi ministru.
Zica ca insul este OK. Numai ca nu se pricepe la politica.
Eu n-as zice chestia cu OK iar daca nu se pricepe la politica sa se duca la vaci.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...