luni, 4 octombrie 2010

Un simplu "Dumnezeu s-o odihnească!" nu-i suficient?

A încetat din viaţă Elena Băsescu, mama preşedintelui traian băsescu. Cred că era suficient să fie prezentată informaţia, şi atât. Mai ales că nu a fost persoană publică şi nici nu cred că i-a făcut plăcere să se afle, fie şi accidental, în lumina reflectoarelor. De ce ţin televiziunile de ştiri să facă "spectacol" din asta? De ce trebuie să aflăm punctele de vedere ale unora sau altora? Un simplu "Dumnezeu s-o odihnească!" nu ajunge? Psihologi, păritologi, fătuci cu microfoane, de ce e nevoie de toată fauna asta? A murit decenţa în România?

4 comentarii:

Karakas spunea...

E jenant circul asta mediatic.

In rest, condoleante familiei.

cristi spunea...

Din păcate e un fenomen tipic televiziunilor de ştiri 24/7. Managerii (ce urăsc cuvântul ăsta) lor au nişte idei foarte cinice despre telespectatori, iar atunci când le scade ratingul pentru că oamenii dezgustaţi schimbă canalul ei interpretează că n-a fost suficient de mult şi penibil circul. Iar altădată o s-o facă şi mai lată. Chestia asta va dura câteva zile, în care RTV şi A3 se vor face de cacao chiar şi pentru cei mai convinşi antibăsişti. Şi este exclusiv vina lor.

Stefan A. spunea...

Lipsa de profesionalitate dar si de o minima decenta umana .
Tipic pentru o tara de kkt. (cum am convenit cu mult timp in urma )

ama spunea...

Ba era suficient.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...