miercuri, 20 octombrie 2010

Munca te face liber de orice salariu



Bă, români proşti! N-aţi înţeles nimic din economie! Cretinilor! Salariile mari dăunează grav sănătăţii economiei! D'aia nu vrea FMI şi Guvernul să vă mărească salariile: pentru că voi, în prostia voastră, cerând salarii mari, vă faceţi rău singuri! Şi atunci ei, plini de responsabilitate şi de compasiune, au grijă de voi. Şi vă taie salariile şi pensiile, până când veţi atinge fericirea supremă, iar economia va fi o culme a performanţei în Europa şi în lume.

Eu zic să redescoperim virtuţile muncii patriotice, aia de-a construit Bumbeşti-Livezeni, Salva-Vişeu, Casa Scânteii. De ce să nu facem din România un Rai al soluţiilor FMI, un exemplu de urmat pentru umanitate? Munca te face liber de orice salariu! 

4 comentarii:

Karakas spunea...

Singurul lucru care a tinut lumea asta capitalista a fost faptul ca cei cu putere mai dadeau cite un os de ros plebei. Osul citeodata avea si carne. Acum oasele si le pastreaza pentru ei, au si ei problemele lor. De ce nu intelegeti? Va e foame? Mincati-va intre voi!

Anonim spunea...

Am mai "polemizat" pe marginea subiectului.As vrea sa ma credeti, pentru ca provin din economia reala.Marirea salariului minim va duce doar la marirea impozitelor pe locul de munca. In acest context, multe firme mici isi vor reduce salariatii, multe vor evita sa faca noi angajari, iar munca la negru va inflori mai abitir. Multinationalele si companiile mari nu vor avea de suferit, cati angajati cu salariul minim credeti ca au ei? Tot pe astia micii se va trage...

Cosmin spunea...

Lumea "capitalista" a inventat/implementat respectul diversitatii, spiritul antreprenorial, castigul proportional cu riscul, cel mai bun sistem educational (fie el doar la nivel universitar).

chien spunea...

Alte pareri:
http://www.mediafax.ro/politic/parlamentul-european-propune-stabilirea-unui-venit-minim-in-ue-7509758/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...