duminică, 31 octombrie 2010

Ce ştie săracul ce-i carnea!



Săracii nu mănâncă nici carne, nici lapte, nici ulei, nici zahăr, nici pâine. Cel puţin aşa crede Adrian Vasilescu, acest Goebbels al BNR, care critică Legea ce prevede reducerea TVA pentru alimentele de bază. "Acolo (în textul legii de reducere a TVA la 5%, n.r.) este o minciună. O minciună în documentul acela care are o singură pagină. Şi anume, s-a spus că a scăzut TVA la 5% la alimentele de bază. Nu este vorba de niciun fel de alimente de bază. Acolo sunt cinci produse...La carne refirigrată deja ai ieşit din nomenclator. Vine Curtea de Conturi, inspecţia financiară şi te rade dacă ai redus TVA acolo. Cei mai mulţi oameni săraci cumpără mezeluri. Există acolo (în textul legii, n.r.) o listă de produse, la carne spune carne proaspată, dar astea nu sunt alimente pentru oamenii săraci..Să nu creadă populaţia României că acesată lege a fost pentru ea şi nu se aplică. Nu a fost o lege pentru ea".


Şi, în consecinţă, Iubitul Conducător NU va promulga o lege făcută în interesul parlamentarilor, nu al săracilor, că doar parlamentarii au bani să cumpere produsele alea de lux. Iar săracii să se îndoape cu E-uri, futu-le muma-n cur de dobitoci, care n-au ştiut ei să se îmbogăţească din vânzări anterioare! Că carnea nu-i de nasul lor! Emulsia de şorici cu oase măcinate, atâta merită! 

BNR a ajuns cea mai reacţionară instituţie a statului român, şi dacă aşa gândesc oamenii de acolo, am belit-o în fericire! Oricum BNR s-a pus în fruntea demenţilor care vor demantelarea statului social, şi şi-au făcut vuvuzele din comunişti reciclaţi, ca acest Vasilescu.  De asta nu mai avem noi nicio şansă: elitele sunt pline de convertiţi la "capitalism", care vor să-şi dovedească fidelitatea faţă de noua religie. Călcând pe cadavre...  



5 comentarii:

ama spunea...

Are cineva textul legii aleia ?
Ca nu mai pricep nimic. S-a facut un proiect de reducere TVA la produse alimentare scumpe si scumpissime ?!
Ce minte patologica mai poate emite si asa ceva ?
Sa nu saraceasca mincatorii de icre de Manciuria si somon ?
Mama lor de imbecili, ca handicapti nu mai poti spune. A fi handicapat acu' cu 40 000 000 pensie este un titlu de glorie. Nu oricine poate ajunge la o asmenea performanta...

Andrei Gheorghe spunea...

Intradevar, din articol eu nu inteleg despre ce alimente este vorba.

Intr-o parte se spune paine, carne, lapte, ulei, zahar. Dar nenea Vasilescu este suparat pe pufuleti.

Stie cineva ce prevede nomenclatorul?

Anonim spunea...

Acum, eu mă tot întreb,oare fosila asta de Vasilescu de 74 de ani, n-a fost obligat să iasă la pensie când a împlinit vârsta de pensionare, ca peste tot în România?
Şi dacă da, cum dracul de se încalcă legea pentru el şi are şi pensie şi salariu de la stat?
Să fie Isărescu un infractor, sau îl plăteşte cu bani personali?
Stie cineva care este situaţia reală? Să-mi spună şi mie, căci dacă se încalcă legea mă gândesc să fac o plângere penală.
Ged

casandra spunea...

@Constantin,

Si pe mine m-a uimit Vasilescu. Am cautat vreo 5 minute legea si am gasit-o.
Aceasta-i forma legii trimisa la promulgare si care l=-a enervat pe distinsul Vasilescu:

http://www.cdep.ro/proiecte/2010/200/40/3/pr243_10.pdf

casandra

Constantin Gheorghe spunea...

Casandra, ce spune Vasilescu sunt tâmpenii! Congelată, refrigerată, prelucrată, carnea rămâne tot carne. Despre lapte, pâine, ulei vegetal şi zahăr nu avem ce discuta. Legea oricum ar avea indicaţii de aplicare, în care se vor preciza termenii. Dar ştii ce se întâmplă? România nu mai poate simula nimic în domeniul economic. Modelul economic, vorbesc de cel matematic, este depăşit, şi nici culegerea de date nu este fiabilă. Şi atunci orice nimic din ăsta îi bagă în trepidaţie. Refuză să aplice măsuri care doar aparent au influenţe negative. Refuzul trebuie justificat cumva. Cum nu poţi veni să spui: suntem proşti, nu putem estima influenţele măsurii, deci nu o aplicăm, trimit vuvuzelele la înaintare, cu explicaţii aiuritoare.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...