vineri, 12 noiembrie 2010

Un scuipat pe mormintele eroilor Revoluţiei



boc e pe Centură, să inspecteze nimicul. Iar mâine se va duce să inaugureze alt nimic. Între timp, pe Centură fiind, boc dă lecţii de constituţionalitate şi interpretează cum îl taie capul decizia Curţii privitoare la asumarea răspunderii Guvernului în legătură cu Legea Educaţiei. Şi capul îl taie să urmeze procedura de asumare. Nu pentru că aşa rezultă din decizie, cum zice el, ci pentru că asta este singura soluţie pentru a satisface pretenţiile curvelor udemeriste. Care, ca orice curve, vor plata înainte!


Trecând peste decizia CCR, cu argumente de râmă mono-neuron , boc a anulat, de pe centura politicii, tot ce am clădit, ca instituţii şi valori, în timpul şi după Revoluţia Română. Nu zic că CCR este un exemplu de echilibru sau de coerenţă, dar era un reper, un ultim zid de apărare în faţa tentaţiilor totalitare ale puterii Executive. Acum s-a dus în pizda mă-sii şi ăsta, şi odată cu el statul de drept în România. De aici încolo nu mai există nimic care să ne apere de abuzurile statului. Deciziile justiţiei deja nu sunt aplicate de guvern şi de instituţiile statului, iar de azi nici deciziile CCR nu mai sunt aplicate.  Guvernul legiferează, în domenii de interes public general, trecând peste Parlament, subminând astfel suveranitatea poporului.


Putem spune azi că reforma statului a luat chipul hidos al tiraniei executivului, care a ieşit de sub controlul Parlamentului şi din cadrul constituţional. De aici înainte ne putem aştepta la orice. Iar societatea civilă este varză, în loc de cetăţeni avem nişte legume civice, care ar fi fericite cu un nou dictator, şi pentru care democraţia nu are nicio valoare.


Azi puterea portocalie a scuipat  pe mormintele celor care au murit pentru libertate şi democraţie în decembrie 1989. ceuşescu este răzbunat de boc. Asta v-aţi dorit, cretinilor, când i-aţi votat pe oranjgutani?

Un comentariu:

N. Raducanu spunea...

Intrebarea de la sfarsit ar trebui complectata cu o alta: "Asta v-ati dorit si voi, cei ce ati strigat "Votul canci"?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...