duminică, 21 noiembrie 2010

România oranjgutanilor: roş-portocalie-galbenă-albastră"Carevasăzică, un jeg biped cu carnet de partid s-a gândit că sărbătorirea Marii Uniri ar fi o minunată ocazie să mai dea cu nişte bale peste mâinile stăpânilor de la PDL, aşa că a aranjat şi nişte portocaliu pe drapel.

Tricolorul a murit, trăiască cvadricolorul PDL.

E ca-n banc – băi, Bulă, hai să-i futem o dungă de portocaliu pe mijloc, că nu strică.

Acesta e partidul domnului acela care scria cu oi pe obcinele Bucovinei, să vază dom’ preşedinte din elicopter că partidul îl iubeşte gigantic.

Probabil că fruntaşul respectiv a exersat toată copilăria scriind panseuri cu căcat pe ziduri de latrină – dar a visat mereu la ceva cu adevărat mare.

Să nu ne mai mirăm că lui Ceauşescu i se vopsea iarba înainte de vizite. Slugărnicia fără limite e în fibra neamului.

Şi nu, titlul nu e greşit.

Şi da, primarul Albei Iulia este pedelist."


Scriind cele de mai sus, Vlad Petreanu a fost politicos. Dar aşa e el.  Vedeţi de ce "Ieşi afară, javră ordinară!" devine strigăt de luptă în România condusă de oranjgutani?

Un comentariu:

Karakas spunea...

Din "Men in Black":

Edwards: Why the big secret? People are smart. They can handle it.
Kay: A person is smart. People are dumb, panicky dangerous animals and you know it. Fifteen hundred years ago everybody knew the Earth was the center of the universe. Five hundred years ago, everybody knew the Earth was flat, and fifteen minutes ago, you knew that humans were alone on this planet. Imagine what you'll know tomorrow.

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...