marți, 9 noiembrie 2010

Nişte animale hulpave



boc, anastase, videanu şi Blaga sunt la Cotroceni, la sfat cu Pulimea Sa. Se zice că ar da în brânci pentru deblocarea situaţiei din Parlament. Dacă ar fi fost un arbitru onest, capabil să construiască un consens, atunci Încrucişătorul avea o minunată ocazie să consulte partidele, pentru a degaja o soluţie. Aşa, şi-a chemat slugile la ordin, şi îşi fac aranjamentele pe furiş, obsedaţi să nu piardă ciolanul. Pentru că despre ciolan este vorba, nu despre interesul naţional.


Cum am scris ceva mai devreme, retragerea robertei anastase nu rezolvă decât problema prezenţei opoziţiei în sală, pentru cvorum. Problema conţinutului legilor şi cea a limitelor negocierilor sunt departe de a-şi găsi soluţii. De ce? Pentru că băsescu şi slugile lui nu pot dialoga cu nimeni, nu-şi respectă angajamentele, nu au demnitate şi onoare. Sunt nişte animale de pradă hulpave, şi atât! Iar prada este România. Pe care nu vor s-o lase din gheare şi din colţi. Acum trebuie să-şi apere prada, şi o fac cu toată determinarea de care sunt în stare. Iar dacă preţul păstrării prăzii este sacrificarea unuia dintre ei, cu plăcere! Homo homini lupus!  Asta o ştiu cel mai bine, şi au doar o mică problemă de imagine: să nu facă lucrurile să arate atât de cinic precum sunt.


UPDATE: Rozaliul a ieşit pe televiziuni, să ne aducă vestea cea mare. Evident, chiar şi cu spatele la zid, roberta NU va fi sacrificată, iar Opoziţia e de vină pentru orice! Cum dracu nu! Ştie băsescu altceva? Pot slugile lui mai mult decât să se prostitueze?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...