miercuri, 17 noiembrie 2010

Barracuda sexyAndreea Vass, cea mai sexy femeie din politică, după votul celor care citesc nu-ş ce revistă tembelă pentru muieri, este şi autoarea celei mai puţin atrăgătoare politici economice şi sociale din ultimii 20 de ani. A ajuns să-l domine pe boc, un analfabet în materie, şi astfel impune unei întregi ţări proiectul sectei libertariene. Femeia are mari ambiţii, se visează şi ea, ca şi Încrucişătorul(cu care are multe în comun, inclusiv tupeul, nesimţirea şi o profundă ură faţă oameni), reformatoare de stat. Asta e: suntem conduşi de femei sexy, care fac ce vor ele din bărbaţi, şi care din ambiţie calcă pe cadavre.  Ca s-o zicem altfel, suntem conduşi de nişte barracude cu sex  appeal.  Şi ne merge bine, nu-i aşa?

Un comentariu:

cristi spunea...

Creatura asta, ca şi ailaltă blondă de la guvern, nu prea convinge pe nimeni de nimic... poate doar pe Boc. Mult mai periculoşi mi se par indivizi ca Pambuccian sau Isărescu. Pentru că sunt într-adevăr competenţi însă asta nu e o trăsătură morală. Adică sunt nişte ticăloşi competenţi.

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...