sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Paradă de criză



Azi se desfăşoară repetiţiile pentru parada militară de 1 Decembrie. Criza obligă, minunata noastră aviaţie a scos azi la zbor un IAR 330 Puma Socat(l-am ratat!), un Spartan, ăla care pare că zboară pe sârmă, şi un Hercules(singurul apt de zbor, ce-i drept!), din care am apucat să fotografiez un vârf de plan cu un motor. Vremuri de căcat, monşer!

3 comentarii:

Karakas spunea...

Iata un alt "invatator" al poporului, ministrul Botis

"Guvernul nu oferă fericire, ea trebuie căutată în muncă. Aveţi răbdare, munciţi şi o să treacă şi perioada grea"

Chiar suntem luati drept o turma de idioti de acesti papagali portocalii? Cita aroganta si timpenie la acest minstru! Mi se pare mai mult decit insultator la adresa romanilor, care muncesc nu mai rau ca altii, ba din contra, fac si munci pe care altii nu le fac. Nu pot decit sa ma indignez auzind ce debiteaza acest clon rebutat.

http://www.mediafax.ro/social/botis-guvernul-nu-ofera-fericire-ea-trebuie-cautata-in-munca-aveti-rabdare-munciti-si-o-sa-treaca-si-perioada-grea-7755501

Karakas spunea...

Revin, pentru ca insusi ministrul Botis are de invatat despre actul de guvernare intr-o tara democratica. In nici o tara din Europa occidentala, SUA, Canada, Australia, guvernantii nu au rolul sa tina lectii moralizatoare poporului. Asta e treaba familiei, a scolii, a bisericii. Nu o sa vezi nicaieri la televizor un ministru debitind asemena idiotenii despre ce trebuie si ce nu trebuie sa faca un popor, ce inseamna fericirea, si cum trebuie poporul sa o caute.

Dar incompetenta sta la masa cu populismul in Romania. Botis nu face decit sa confirme trendul promovat de seful sau, Boc, un alt populist retardat care crede ca democratia se maninca cu nuielusha pe spate, si ca acest lucru trebuie transmis regulat poporului nerusinat si puturos.

Karakas spunea...

Basescu se-ntreba deunazi de ce oare nu primeste NATO pe Georgia ca membru? Pai tara asta vesela a indeplinit deja toate conditiile domnului Prezident. Iata dovada:

"The Portuguese agency Correio da mahna says French President Nicolas Sarkozy called police after being bothered the noise which came from the Georgian delegation which had hired 80 prostitutes"

http://www.interpressnews.ge/en/politics/22270-nicola-sarkozy-calls-up-police-after-being-bothered-with-noise-made-by-georgian-delegation-portuguese-media.html

Baieti de pahar, iubitori de femei usoare, georgienii au mai dovedit inca odata capacitatea lor de mobilizare atunci cind tara le-o cere. Bravo georgienilor, inca o misiune indeplinita!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...