duminică, 21 noiembrie 2010

Un festival de lins în cur




Asta e aşa-zisa Conferinţă a Organizaţiei Bucureşti a PDL, unde Fecioara din Pleşcoi are "emoţii", deşi candidează singură la şefia ei, a organizaţiei: un festival de lins în cur, de omagii aduse Celei Mai Iubite. Slugărnicie în stare pură! Esenţă de   cult al personalităţii. România, mereu egală cu ea!


UPDATE: tâmpita asta crede că merită toate laudele ălea de le-a auzit azi. Treaba ei! Dar dacă va veni iar cu "săriţi, ne întoarcem la Iliescu!", va primi un bocanc în dinţi de la bucureşteni. Dacă atât poţi invoca în sprijinul ideii de "unitate a dreptei(deşi fătuca şi-a început cariera politică la stânga, plimbându-şi formele bovine prin sediul PSD din Kiseleff), atunci poate te apuci de altceva, că de politică nu eşti bună, madam!  Şi apoi, ce te faci dacă bucureştenii nu vor să scape de Oprescu, fie şi numai ca să nu dea de voi?

Un comentariu:

pacos spunea...

Intotdeauna mi-a placut literatura SF. Mai ales atunci cand se vorbea de buclele temporale. N-am crezut insa niciodata ca voi ajunge sa traiesc asa ceva. 21 de ani?!? Plenarele CC. Atunci PCR. Acum PDL.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...