vineri, 7 mai 2010

Să arzi în focul statului social, vacă!

În ce ţară trăim? Ce oameni a produs post-comunismul nostru tembel? Cum poţi să aplauzi, fără să clipeşti, măsurile anunţate de băsescu, scriind, precum Ioana Lupea, că: "Traian Băsescu pune foc la temelia statului asistenţial moştenit din comunism, perpetuat premeditat de Ion Iliescu şi întreţinut din neputinţă, laşitate şi interes de toate partidele politice...Începutul sfârşitului pentru statul social nu poate fi însă consemnat pe data de 6 mai 2010. Prima lovitură i-a fost aplicată de guvernul condus de liberalul Călin Popescu-Tăriceanu prin introducerea, în 2005, a cotei unice de impozitare care a înlocuit sistemul progresiv ce lua bani de la cei puţini şi bogaţi pentru a-i oferi celor mulţi şi săraci...Cum să explici multor milioane de români beneficiari ai unei forme de asistenţă socială că statul nu este un părinte protector care oferă, pe degeaba, şi bani, şi mâncare, şi locuinţă?"
Fă, vacă! Aş vrea să te văd murind în chinuri, arzând odată cu ruinele statului social, lângă adoratul tău Conducător! Statul liberal nu înseamnă să iei de la săraci să dai la bogaţi, cum crezi tu! Iar statul nu oferă pe degeaba casă, masă bani nimănui! Plătim noi, prin taxe şi impozite. Statul nu are de unde da, este o abstracţie, dobitoaco!
Ce crezi că se va alege de societatea asta, dacă vor creşte sărăcia şi disperarea socială? Te simţi la dăpost? Dar te-ai întrebat de unde vin banii ăia de-i primeşti tu pe articolele tale de căcat? Nu cumva din banii furaţi de lşa stat de noii voştri patroni? Voi nu sunteţi asistaţi? Faceţi un produs de calitate, scoate profit? Sau e ţinut în viaţă pentru a-l slăvi pe Iubitul Conducător? Nu ţi-e ruşine? Sau ruşinea nu cadrează cu statul liberal?

3 comentarii:

zummuz spunea...

Bravo domnule! Bine i-ai zis. A scapat scarbosenia aia de pora. Deci sa nu se mai intample, da ?

Anonim spunea...

Excelent. Fufa crede ca isi ia banii din vanzarea fituicii de cacat. Ea e mai asistata decat toti ceilalti, in plus se prostitueaza profesional.

geomarz spunea...

Ce ma arde pe mine cel mai tare este ca se prostitueaza profecional pe muuuulti bani, din banii nostri si se mai crede si superioara amarasteanului de rand.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...