miercuri, 5 mai 2010

Azi în Atena. Mâine?

Arzând pe altarul austerităţii...

5 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Miine all over the place, pentru ca viitorul suna bune: Mad Max. Doar ca credeam ca n-o sa se intimple in timpul vietii mele.

De fapt, in tineretea mea plina de optimism, ziceam ca as vrea ca in timpul vietii mele sa vad si eu extraterestri. M-a lamurit acum citeva zile Mr. Stephen Hawking ca nu fac bine daca vreau asta, si de fapt ar trebui sa fug de ei.

Din pacate nici macar in acest ceas, nici macar presa nu are o voce coerenta. Reactia si comentariile presei de astazi la masurile posibile e o galagie ieftina, fara subiect si predicat, absolut jenanta. Niste neseriosi.

De fapt, nu ne strica niste austeritate autentica. Chiar deloc.

Fluieratorul spunea...

http://www.guardian.co.uk/world/2010/may/05/greece-crisis-threatens-eu-future-merkel-germany

mircea spunea...

la noi cine sa miste ceva ? Sa vina grecii aici ? Sau ce sa facem ? AH .., stiu , mergem noi la ei si luam flacara olimpica. Cred ca suntem de o lasitate feroce si ca nu va iesi nimeni in strada daca exista paine. Si paine va fi pentru UE nu vrea sa dispara in abis asa ca face cel mai simplu lucru, mentine un stil de viata de subzistenta cu care romanul se pare ca e multumit si merge inainte fara comentarii.

pacos spunea...

Maine, poate, la Madrid. Sau la Lisabona. Desi informatiile sunt contradictorii. La noi a venit vara, au iesit verdeturile, au scazut intretinerile, iar e bine in Romanica. Poate la iarna ..

geomarz spunea...

Cum sa fie bine in Romanica daca vii acasa cu un sfert de salariu mai putin ?
Grecii au iesit pe strazi. Portugezii si spaniolii or sa iasa.
Poate se va schimba ceva la nivel european, cel putin...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...