vineri, 7 mai 2010

Cer scuze

Le cer scuze celor pe care, fără intenţie, i-am jignit, referindu-mă injurios, într-o generalizare pripită şi radicală, la toţi cei din sectorul privat. Eram furios văzând bucuria unora de pe forumuri, care aplaudau şi se bucurau că le-o trage Pulimea Sa bugetarilor, şomerilor şi pensionarilor. Această incapacitate a unora de a înţelege că suntem toţi în aceeaşi barcă este stupefiantă.
Înţeleg îngrijorarea celor care au mici afaceri şi care chiar dau de lucru oamenilor, sau cel puţin nu grevează bugetul asigurărilor sociale. Cu ei am fost nedrept, şi încă o dată, scuze. Regilor afacerilor cu statul, sictir!

5 comentarii:

Stefan A. spunea...

Eu sint sceptic . Nasc prea multe probleme juridice cu reforma asta , dictata de disperare si banuiesc ca va urma o avalansa de procese de munca !
Aveti dreptate , sint toti in aceiasi barca , privati dar si bugetari. De 20 de ani la visle stau doar privatii (aia seriosi , nu aia cu client unic statul ).
Democratia "originala" a "taticului" a ajuns la capat de drum .
Poate prin toamna ceva imprumut nou FMI ?

Anonim spunea...

Multumim. Sincer.
R.L.

Anonim spunea...

Gheorghe, tu in aceeasi barca cu mine?

Serios?

:D

geomarz spunea...

Problema princeps a economiei din Romania este aceea ca ea NU produce nimic.
Capacitatile de productie NU exista. In afara de negot si finante NU exsista nimic.
Micii intreprinzatori sint sugrumati de o foscalitate excesiva care se inaspreste pe zi ce trece. In rest, numai hotie si specula !!!
Asta este economia romaneasca "zimbrul cel tinar " al lui Tariceanu care a cazut in bot la vreo 3 luni dupa ce a fost declarata ca atare.
20 de ani de furtisaguri si tilharii, asta a fost tranzitia romaneasca...

SorinPLATON spunea...

Imi place mult fotografia.

SorinPLATON

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...