luni, 10 mai 2010

Care frică e mai mare?

Scriam ieri astea: "Dacă salariile le pot reduce arbitrar, cu riscul de a se trezi că trebuie să le plătească apoi, prin hotărâri judecătoreşti, vezi cazul magistraţilor(ghiciţi ce sentinţe vor da, după ce le vor fi hăcuite şi lor salariile!), pensiile trebuie reduse prin Lege. Credeţi că disciplina de partid va funcţion la vot? Va fi frica de Pulimea Sa mai mare decât dorinţa de a fi realeşi? Am mari îndoieli. Aşa au să-şi bage picioarele în Conducătorul Iubit, cum nici nu vă daţi seama acum!
Ei bine, se pare că Pulimea Sa chiar se teme de reacţia aleşilor care sprijină actualul guvern, aşa că-i bagă în şedinţă la Parlament, la ora 13. Să-i "convingă" să voteze măsurile de austeritate anunţate de el. Întrebarea mea rămâne: va fi mai puternică frica lor de răzbunarea lui băsescu decât frica de a nu fi aleşi(sau, Doamne fereşte, teama de a nu fi linşaţi de alegători)?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...