sâmbătă, 30 mai 2009

Societatea civilă de partid

Unul dintre cei mai siniştri pupincurişti portocalii de la "Cotidianul", Cristian Pătrăşconiu, scrie azi un editorial despre lista cu trei capete a PD-L. Unul dintre capetele balaurului pedelist este, evident, muierea europeană a anului, Monica Macovei. Citez: " Monica Macovei. E pozitia numarul doi de pe lista PDL. Ar fi fost un excelent cap de lista pe care însă pedeliştii şi l-au refuzat, dupa mine în chip inexplicabil. În loc să lucreze puternic în jurul acestui personaj cu mare trecere la Bruxelles, pedeliştii (strategii?) au preferat să o pună pe doamna Macovei în tot felul de paranteze de campanie inutile."
Paranteza de campanie era o şedinţă de strâns mâini prin nu'ş ce piaţă bucureşteană. Unde avea o mutră atât de acră, încât se cam făcuse gol în jurul ei. Cum se face acum în PD-L, tot în jurul ei. Ideea asta că ea, TRU şi Cristian Preda formează în partid "grupul societăţii civile" e de tot râsul. Ce drac de societate civilă e asta, cu carnet de partid? Şi ei vor să fie "farul moral" al societăţii? A se scuti!

4 comentarii:

Liviu spunea...

Va contrazic - postarea ar trebui sa se cheme "Societatea civila de partid si de stat", ca doar acum sunt si la putere :)

N. Raducanu spunea...

Cel mai bun, mai convingator portret al Monicai Macovei este cel facut de Adrian Nastase pe blogul sau sub titlul "Pe cine va reprezenta Monica Macovei la Bruxelles?". Dar blogul lui Ad. Nastase e citit de cateva sute de persoane, in timp ce ineptiile unui Partasconiu in Cotidianul sunt citite de mii. Absenta pe piata a unui cotidian sau saptamanal de stanga, care sa-i puna in adevarata lumina pe candidatii talibani ai PD-L, mi se pare dramatica.

Constantin Gheorghe spunea...

Domnule Răducanu, PSD primeşte fix ce merită! I s-au oferit produse media, deja impuse pe piaţă, de bună calitate, cu oameni care chiar cred în valorile stângii. Şi i-a durut în cot! Mai ştiţi umilinţele lui Adrian Riza, presupun. Şi atunci, de ce mi-ar păsa? Las' să stea cu săru' mâna pe la uşa lui Vântu!

geomarz spunea...

Nu prea citesc presa scrisa din R. Unul dintre motive este lipsa unui discurs de stinga autentic. Si m-am saturat de gainile violate ale vizualilor si de osanalele lor aduse analfabetilor cu bani.
Deci, n-aveam de unde sa stiu de Monicuta, cu ale ei realizari si esecuri.
Am tot vazut-o prin poze, pe aici...
Mie, imi parea un peresonaj cu totul nesemnificativ...
Dar, "far moral" al R ma indoiesc sa fie...
Ma bag si eu in seama... ca ins de rind, de la care se asteapta un vot de-o parte sau de alta...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...