vineri, 22 mai 2009

Alianţa maro

Aflu din "Cotidianul" că PNL are un imn de campanie, compus de un nene cu număr de înregistrare 1-Q Sapro(de la Saprosan?!). Băiatul înţeleg că recidivează: a scris şi imnul Alianţei D.A. în 2004. Iată ce spune ipochimenul: "
"Era alta situaţia în 2004, uram PSD-ul din tot sufletul şi toţi aşteptam să se întâmple ceva, o schimbare. Mă aşteptam să se producă ceva minunat şi nu s-a întâmplat nimic. Noi am fost dintotdeauna antisistem. Şi piesa «Alianţa Maro» e tot antisistem. E mai ales împotriva Alianţei PDL-PSD, nu am nimic cu Băsescu."
Băiatul se crede deştept, dar e prost ca noaptea, dacă nu înţelege de unde i se trage! Nu poţi constru nimic pe ură. Flăcău! Dacă e cineva de vină că nu s-a întâmplat nimic după alegerile din 2004 e tocmai ăla de n-ai nimic cu el: Traian Băsescu! Mai ales atunci când te declari anti-sistem ar trebui să-ţi fi dat seama că Băsescu este încarnarea sistemului ticăloşit!
Încă ceva: declaraţii ca astea, când trăieşti din ceea ce vinzi, ca muzician, pur şi simplu nu se fac: partidele, dacă n-ai aflat, sunt formate din oameni. Şi ăia de-i urăşti tu n-au să-ţi mai cumpere muzica! Şi aşa ajungi trubadur de partid. Adică parte a sistemului pe care îl urăşti. Cine a zis că viaţa e simplă?
PS: şi "capodopera" de mai jos e tot produsul urii. O fi bine, o fi rău?

2 comentarii:

Desmond spunea...

Unchiu Sapro freca duda prin 2000 pe langa Tufis, la sediul de campanie al PSD. De, tot antisistemul depinde de bani

geomarz spunea...

Cuvintele respectivului imn au sensuri ascunse:
În traducere se obţine o singură propoziţie, ce-i drept, dezvoltată: "Ajutaţi-ne să ne umplem buzunarele indiferent cum !!!!!"

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...