miercuri, 27 mai 2009

Gripa porcină şi ciuma populistă
O tanti venită din SUA pe 23 mai a făcut o formă uşoară de gripă "porcină". Ce mai freamăt, ce mai zbucium! Şi nu atât în rândul medicilor, cât mai ales în rândul politicienilior, care au început bălăcăreala obişnuită, cu înjurături şi hăulituri. Cel mai agresiv este jegul ăla de Nicolaescu, fostul ministru PNL al sănătăţii, care ar face bine să intre în pământ de ruşine, după "reforma" aia din sistem, care l-a dărâmat pe vecie.
Din tăntălăii care au apărut până acum la televizor, unul nu s-a întrebat: "dacă boala era în faza de vindecare, aici, în România, dovadă că femeia este acasă, împreună cu copiii ei, care n-au nimic, cum de n-au identificat-o la plecarea din SUA, când era deja bolnavă, sau la escala de la Frankfurt"?
Ştiţi ce: prefer gripa porcină în locul ciumei populiste. Gripa aia se mai vindecă, ciuma de care vă vorbesc niciodată!

3 comentarii:

geomarz spunea...

Nu a fost identificata pentru ca nu are nimic, asa cum NU a fost gripa aviara in mijlocul Transilvaniei, data trecuta.
Niste boi au primit ordin sa distruga ceva in R, nu-mi dau seama ce, si se executa.

geomarz spunea...

Pe ine ma ingrijoraza declaratia unui imbecil, condus de o Comisie Europeana, care spune ca incepind cu data de 1 iulie anul curent, in sanatate, se vor organiza flagrante de luare de mita.
Cui le organizeaza ?
Unei infirmiere pe care o plateste cu 500 lei, sau unei asistente careia ii da 600, sau unui medic rezident pe care-l fericeste cu 880 la 30 de ani ?
NU inteleg imbecilii ca se traieste la limita de subzistenta si ca 1 leu unei infirmiere de la unul cu 100 000 ron pe care l-a sters la fund sau i-a bagat in gura sa manince, este pur si simplu o rusine.
Rusine in primul rand pentru femeia aia care trebuie sa accepte o piine pe care altfel nu o poate cumpara ?
Vad ca fericita blogosfera tace pe aceasta tema...

Anonim spunea...

totusi n-ai observat pandemia de prostie umana

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...