vineri, 1 mai 2009

Dar cu iarba ce-aţi avut?
Doamna Verona observa, cu mult umor, modul în care tratează presa, în general, de la noi şi de la alţii, realitatea. Şi, sigur, din peisaj nu putea lipsi sexul. Inclusiv din peisajul unei venerabile proprietăţi a familiei regale britanice, Castelul Windsor. Mai precis, un cuplu s-a decis s-o facă pe peluză, cu sfaturile, încurajările, aplauzele şi fluierăturile onoratei asistenţe. Mi-a plăcut la nebunie modul în care descria faptele un martor ocular, pentru ziarul "The Telegraph", care remarca, indignat(apropo de interdicţii!): "The couple did not care who was looking and just kept going as if they were in their own bedroom. They even ignored the Please Keep Off The Grass signs."
Amănunt esenţial: regalele priviri au fost scutite de jalnicul spectacol al animalului din noi, ferestrele apartamentului ocupat de regină(care era în castel) fiind în partea opusă peluzei pe care se desfăşura ritualul de împerechere. Am o curiozitate: dacă asista şi regina la spectacol, ce-ar fi făcut: filma, fotografia, aplauda, dădea sfaturi? Că prinţul consort ar fi dat, mai mult ca sigur, cum îi stă lui bine, cu mucii în fasole, făcând un comentariu deplasat.
PS: sigur că povestea asta are şi-o morală: nu doar la noi e interzis să calci pe iarbă. Aviz rebelilor noştri fără cauză. E cazul să punem şi o nouă interdicţie: interzis sexul în iarbă?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...