sâmbătă, 28 aprilie 2012

Blejnar! Ce face Blejnar?



Desemnarea lui Ponta drept premier este cea mai mare surpriză a vieţii lui Blejnar!  Oare ce-o face el acum, cu Ponta şef? Îşi caută de lucru? Şi-a făcut valijoara şi îşi învaţă familia drumul spre arestul DNA? A plecat în bejanie, undeva unde nu există tratat de extrădare cu România? 

Ce-mi plac mie proştii ăştia aroganţi, de felul lui Blejnar! Merită tot ce li se întâmplă, pentru că sunt nişte idioţi! 

PS: sper să nu aud iar povestea cu lipsa motivelor pentru darea în consemn la frontieră...

6 comentarii:

Adrian Năstase spunea...

Sunt sigur că nu i se va întâmpla nimic rău.
Deși nu merită asta.

Dumitru spunea...

Stimate domn va admir pentru tenacitatea si consecventa cu care poastati articole bine tintite si la obiect. De accea mi-am permis sa distribui o parte din ele pe faceboock.

ANONIMUS spunea...

Parerea mea este ca acest idiot infumurat ar trebui controlat de DNA si celelalte foruri de control pe care Ponta le-a trecut cu brio.Sunt curios cum trece la control, apropos de casa(palat)achizitionat dintr-o slujba de bugetar."Hodie mihi,cras tibi"vorba latinului.Merita cu prisosinta si avem si noi o mica satisfactie ca li se poate intampla si acestori magari care se cred imuni la tot si toate.

Fluieratorul spunea...

PS O sa auziti iar toate povestile, doar ca vor fi spuse de alte guri. Plus aia cu odioasa mostenire, si aia cu "noi vrem, dar n-avem de unde".

In eventualitatea ca pina la urma chiar o sa faca onor d.Ponta un guvern (ceea ce eu n-as fi acceptat niciodata, dar niciodata fara anticipate), ii dau exact 15 zile de la constituire pina sa incepeti sa auziti cele de mai sus. Pariez pe o ceapa degerata.

Ken spunea...

As vrea sa gresesc, dar ma tem ca ceva tare odios se dospeste la Neptun zilele astea, bese (Darth Vader al nostru) plus cloaca... Sincer, eu imi tin degetele incrucisate. Omu' este realmente clinic... : {{

pacos spunea...

Mi se pare ca "fonctia" Blejnarului e asimilata cu cea de secretar de stat. Ceea ce inseamna ca si-a facut, deja, bagajele. Si ca a "parjolit" deja locurile.

Numai ca, in buna traditie romaneasca, pe langa cea cu "odioasa mostenire" si "noi vrem, dar n-avem de unde", mai e una, mult mai pragmatica: "sefu, uite-aici hartiile cu hotiile, c-am facut noi copii dupa ele".
Aproape c-as paria ca-l asteapta vremuri grele. Macar pentru spectacol.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...