duminică, 29 ianuarie 2012

Oglindă, oglinjoară...



"Oglindă, oglinjoară, care este cea mai bună bucăţică guvernamentală din ţară?" întreabă EvZ. Şi poporul recunoscător răspunde: "Elena Udrea!"

Previzibil, Fecioara din Pleşcoa a trecut în fruntea sondajului din EvZ, cu 50.000 de voturi! Prieteni, e demenţă curată! EvZ a avut, de ieri până azi, 105.207 unici, scrie la baza paginii! Şi de aseară, de când a început sondajul, în 14 ore, s-au exprimat circa 150.000 de voturi. Adică voturi multiple într-o veselie! Au făcut scurtă la mână postacii din pivniţele Modroganului! 

Dar s-au activat şi postacii de la Guvern. Cum am spus aseară, boc avea zero voturi! şi votul meu, dat la mişto, NU s-a contabilizat! Am mai votat odată, nu s-a contabilizat nici de data asta. Acum boc are peste 7000 de voturi, şi e pe locul patru. 

Cui o folosi minciuna asta mediatică, ordinară şi jegoasă, nu ştiu. Oricum, este confirmarea clară a faptului că EvZ a ajuns să depindă de conţinutul Vuittonului duducii. Cât de jos pot coborâ nişte jurnalişti? Ştiu, e criză, foamea e mare. Dar, orişidecât...Poţi face nişte lucruri murdare şi cu eleganţă, păstrând un minimum  de aparenţe.

Nu, la EvZ lucrurile sunt făcute grobian, cu paru'. Băieţilor pur şi simplu nu le pasă. Dacă se duce dracului PDL, asta e! Ghinion de neşansă! Aşa că supravieţuirea lor depinde de câştigarea alegerilor de actuala gaşcă de la putere. Pentru asta trebuie să-şi pună curul la muncă, să transpire. Oricum au o etichetă, de "Scânteaia portocalie". Deci nu le mai pasă de gura lumii. Le pasă doar de maţul lor. O atitudine sănătoasă, în lumea noastră. 

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Nu are nimic cu articolul,dar vreau s-a v-a spun ca UDMR o sa incerce sa-i santajeze pe Boci cu scaderea nivelului la vot la 3% sau chiar mai putin..Pot paria pe
tot potul,pentruca i-au prins la "Marmara".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...