joi, 19 ianuarie 2012

Cât de proşti pot fi igaşii?


Cum e turcu', şi pistolul! Când vezi că peste două mii de oameni vin spre tine, nu-i întărâţi! Îi laşi să se ducă în drumul lor, şi ai grijă să nu iasă cu scandal. Dar jandarmii lu' peşte s-au apucat să-i blocheze, unde? Unde e ditai bulevardul de lat, şi te pot flanca şi pe stânga, şi pe dreapta.

De unde obsesia asta dementă cu "circulaţia pe bulevard"? Îi compătimesc pe automobilişti, dar, pentru Dumnezeu! nu moare nimeni dacă face un ocol seara asta. Şi pierde o juma de oră. Ştiu şi eu, poate pierderea asta se transformă în cîştig!

Oricum, Piaţa Universităţii a fost cucerită! Recucerirea ei ar fi ultima tâmpenie a igaşilor! Dacă mai au o brumă de creier, se retrag şi nu-i întărâtă. Pot să-şi facă misiunea şi cu mintea, nu doar cu muşchii. Dar mă tem că neuronii igaşilor lipsesc la apel!

PS: nu mă întrebaţi de mitingul USL. A fost o sinicidere imagistică în grup. Să-i pui să vorbească pe un dement precum Gheorghe Zamfir, şi pe o lichea băsistă, care a schimbat tabăra când a fost atacat la buzunar, precum SRS, înseamnă să fii dus cu capu'! Nu mai vorbesc de penibilul tuturor intervenţiilor. În rest, o demonstraţie de forţă, şi atât. Vorba unui prieten, horror! 

3 comentarii:

Anonim spunea...

@Lucidu-prosti sau neprosti ,baietii lui igas indeplinesc neabatut neste ordine.Mi-a atras atentia o auto-dare-in-gat de pe blogul "noului ruman "-m.neamtu-care povesteste iel cum sambata trecuta era in piata si strangea nu's ce semnaturi ,cand -atentie >Un domn de 31 ani m-a privit țintit, cu maxilarul tremurând, mi-a făcut o urare: „să mori de cancer cât mai devreme!”
Ce obs. noi de-aici ? De un' stia stimabilul (sanchi!) varsta EXACTA a celui ce i-a urat de bine ?Oare nu cumva toata campania asta de legitimare ,fotografiere,amprentare care se desfasoara ILEGAL (si aici n-am vazut av.poporului sa spuie ceva ,si nici alte ong-uri cu drepturilii omului) ;nu cumva se face o BAZA DE DATE cu recalcitrantii care-au calcat pe bec injurand Puterea ?Nu cumva vor fi si repercursiuni :concedieri (chiar si-n privat -vor umbla astia de la garda financiara nu sa mai stranga bani-ci sa-i sfatuiasca pe patroni sa scape de turbulenti))ne-reesalonari de rate la banci si alte firme de asigurari ,nealocarea de ajutoare sociale si alte drepturi banesti ,intr-un cuvant :Se va porni ,ori nu ,un pogrom impotriva celor introdusi intr-o baza de date specioasa ?

De-asta mai zic :totusi igasii poate ca stiu ce vor .Si stiu si naparcile care fac scandal in virtual -si care au acces la date ,pretins secretizate .

Ma mai intreb ce grad o avea ,in "servicii" ,cacatul ala pansat (ex- raspopit -un fel de-al doilea bichir al tarii ) de m.neamtu.Capitan ,macar ?

pacos spunea...

"Minte multa nu se cere; sa fi prost, sa ai putere!" Asta-i deviza. Si asa cum e normal, imnul e "Pumnii mei minte nu are", o manea care se potriveste manusa. De scutier.

Nu-mi amintesc sa fi vazut asa ceva pana acum. Cum dracu de-au aparut pe scena numai catastrofe? Cine i-a adus? si de ce?

Fila spunea...

Dle. Constantin Gheorghe,

Scriati in articole anterioare despre costurile democratiei. "Munca" acestor jandarmi intra si ea la aceste costuri, nu-i asa?

Adica cetatenii ii platesc pe astia ani de zile ca sa nu faca nimic, apoi cand aceiasi cetateni au o nemultumire si se manifesta, vin igasii si ii bat pe cei care le-au platit salariile (si le platesc in continuare). Deci cetateanul iese din "afacere" si batut si cu banii luati.

Asta-i o lume bolnava.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...