duminică, 28 noiembrie 2010

Chiar atât de beţiv e boc?



Berceanu îl compară pe boc cu sir Winston Churchill. Cum România nu este în război, iar la alte capitole nu încap termeni de comparaţie între cei doi, de la carieră politică, educaţie, cultură, stil de viaţă, rămâne un singur capitol unde cei doi s-ar putea lua la "trântă": pileala. Nu ştiam că boc le trage la măsea cu acelaşi talent, aceeaşi determinare şi aceeaşi consecvenţă cu pomenitul prim ministru al Perfidului Albion. Asta ar explica multe, numai comparaţia Berceanului nu...

6 comentarii:

Matilda spunea...

Berceanu a demonstrat încă o dată cît este el de cult în capul lui de politician...
Sunt teribili portocaliii în linguşiri : Udrea e soarele, Boc e Churchill, iar Băsescu e piratul din Caraibe.:)

Karakas spunea...

Legat de Afganistan, se confirma ipoteza mea ca este un stat care nu poate fi transformat intr-o tara democratica pe model vestic. Am vazut la emisiunea "60 Minutes" un program al lui Anderson Cooper despre politia afgana. Politistii sunt recrutati din medii fara educatie, analfabeti, si pusi in 6 saptamini sa invete sa citeasca, sa scrie...Ori produsul este un corp politienesc corupt si neinstruit. Politistii afgani devin si mai periculosi pentru societate, promovind coruptia (cer bani la punctele de control, inclusiv la oficiali NATO). Mai mult cam 30% din ei sunt consumatori de droguri. Concluzia unui diplomat: nu se vor schimba in 100 ani. Cind insusi Karzai e arata cu degetul ca primul corupt al tarii, despre ce vorbim? Ce misiune importanta pentru Romania indeplinesc trupele romane acolo? Si cit de prosti ne crede Basescu vorbind de importanta mentinerii trupelor romanesti in Afganistan? Bani si vieti pierdute degeaba...daca vreti sa implementati masuri de austeritate, incepeti cu rechemarea trupelor de acolo. Acolo este pierderea de bani!

Anonim spunea...

Prietene, îmi dai voie să te contrazic parțial? Guvernul Bok se află în război. Cu propriul popor....

Shadow spunea...

Eh eu as vedea si alte asemanari :-).
De exemplu Churchill suferea pe bune de "rationalizare". Ii placea "grasimea" (cum si Boc e ardelean sigur nici slana nu-l lasa indiferent). Si o "poveste" cu Churchill si amicul sau Roosewelt. In timpul razboiului Amicul Roosewelt ii trimite un jambon lui Churchill printr-un pilot al USAir Force. Acesta pofticios cum il stim desface pachetul ca sa guste inainte ca pilotul sa plece din birou. Stupoare insa. Tot stratul de grasime de pe jambon fusese indepartat. Trist il intreaba pe pilot de ce? Raspunsul promt vine imediat. Din motive de "greutate" suportata de avion pachetul depasea greutatea admisa pt acel tip de avion (binenteles cara si lucruri importante pt efortul de razboi). Disperarea lui Churchill nu mai avea margini :-).

Anonim spunea...

E destul de comic modul în care "blogărimea" - care de câţiva ani buni tot repetă ce ticăloşi sunt americanii, europenii, ruşii şi românii şi cât de demni, morali, credincioşi şi conservatori sunt băieţii ăia bărboşi cu basmale pe cap care se joacă cu pietrele împreună cu femeile lor - acum s-a trezit că bandiţii lui Unchiu' Sam (mai bine zis Unchiu' Barack) au dat în Afganistan peste nişte bandiţi mai mari decât ei :)))

Anonim spunea...

PS (Sunt acelaşi anonim şi IPul o demonstrează):

"They are the dark places of the earth, full of unimaginable cruelty, touching the Railway and the Telegraph on one side, and, on the other, the days of Harun-al-Raschid."

Rudyard Kipling, 1888.

El vorbea de statele indiene tradiţionale, conduse de Rajahi, în afara administraţiei britanice.

Afganistanul anului 2010 le cam seamănă. Omul nostru avea un talent excepţional şi bizar în a prevedea viitorul :))

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...