luni, 22 noiembrie 2010

Ne-a zis-o, frate!




Bă, ne-a zis-o! Da' ce ne-a zis-o! Ne-a umilit! Ne-a umplut de căcat de sus până jos! Ia vedeţi ce răspuns dă duduca Rădoi obiecţiilor legate de numirea ei la şefia BCU: "Securizarea unei societati nu presupune doar lupta impotriva amenintarilor clasice sau asimetrice. Cele mai eficiente mijloace si procedee de lupta nu te definesc identitar, si se poate ajunge sa obtii victoria dar sa nu mai stii cine esti de fapt. O dimensiune a solutiei tine securizarea matricei identitare prin mijloace si tehnici din arsenalul soft power si introducerea modelului valoric propriu intr-un dialog intercultural real. Asadar, pe componenta cultural-axiologica a securitatii nationale, Biblioteca Centrala Universitara Bucuresti Carol I este de interes national si poate reprezenta un vector de sustinere si promovare a modelului valoric romanesc".


Auzi aici: "securizarea matricei identitare", arsenalul soft power", "componenta cultural-axiologică". Bă, proştilor! Neam de neamu' vostru n-ajunge la performanţa asta! Invidioşilor! Nerecunoscătorilor! În loc să mulţumiţi partidului şi Iubitului Conducător că promovează astfel de oameni în fruntea ţării,  voi vă legaţi de fleacuri. Nu-i meritaţi, bă! Pe ei, pe conducători, pe mama lor!

Un comentariu:

Karakas spunea...

Ce-o mai fi si cu expresiile astea burghezo-mosieresti :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...