marți, 23 noiembrie 2010

Ce mă bucur că ţi-ai luat ţeapă!





Prieteni, ce poate fi mai minunat decât asta? În Afganistan, cu binecuvântarea americanilor(şi pe banii lor!),  sub asistenţa "tehnică" a NATO, puterea de la Kabul a discutat cu talibanii, mai precis cu un nene, Mullah Akhtar Muhammad Mansour, presupus a fi unul dintre cei mai importanţi lideri talibani. După luni bune de discuţii, s-a dovedit că nea Mansour ăsta nu e tocmai...Mansour! Ci un impostor!  "It’s not him,” said a Western diplomat in Kabul intimately involved in the discussions. “And we gave him a lot of money.”



Bun, că oamenii se dau acum de ceasul morţii să afle cine e păcăliciul, e una. După o ţeapă ca asta, oricine ar reacţiona la fel cu americanii şi ăia din NATO. Dar mai îngrijorător pentru ei ar fi să afle că bărbosul cu pricina e agent al serviciului secret pakistanez, ISI, care a jucat şi joacă dublu în zonă. Cu sprijinul ISI şi-a găsit un sanctuar în Pakistan Bin Laden. Cu sprijinul ISI au renăscut talibanii, ca putere militară. Iar acum un agent al ISI le face rost de bani pentru arme, ţepuindu-i de americani. Nu-i delicios?
 
 
Voi vă daţi seama ce halomais e în Afganistan? Ce debandadă? Ce nebunie? Şi occidentul vrea să câştige războiul? La Paştele Cailor!

Un comentariu:

Karakas spunea...

Ha, pai Karzai nu are alta sansa sa-i ramina capul pe umeri dupa ce pleaca americanii decit daca face blat cu talibanii.

In alta ordine de idei, ma uitam ieri la emisiunea Parker & Spitzer pe CNN. Era invitata fata republicanului cu faima "Newt" Gingrich. Se discuta despre somajul mare, si despre faptul ca republicanii au hotarit sa nu mai continue sa dea ajutoare de somaj (sa nu extinda), dar in schimb vor sa extinda favorurile la taxare bogatilor. Si fatuca pusa in fata intrebarii: "dam paine la sarantocii fara job, sau dam iahturi la imbuibati?" a raspuns ca jonurile trebuiesc create, si nu luat de la taxele unora sa dam la sarantoci (ca la bogati e voir). Pai nu e asta un exemplu tipic de capitalism american? Lasa-i p-aia saraci sa moara, da-i dracu', daca n-au fost in stare sa ajunga miliardari! Ce fel de societate e asta? Acolo vrea Romania sa ajunga?

Concluzia ce am tras-o: in comunism eram fortati sa traim in saracie, acum suntem liberi sa fim saraci.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...