duminică, 18 iulie 2010

Întrebări de bun-simţ



Aşadar, Dan Diaconescu e acuzat de DNA că ar fi constituit la OTV un grup infracţional. La judecarea uneia dintre cererile de arestare procurorul afirma că s-au făcut circa 18.000 de ore de înregistrări audio(sper că a pus punctul greşit!).  Aceluiaşi Dan Diaconescu îi sunt ascultate telefoanele şi după ieşirea de la mititica. Şi atunci, după ce omul nostru declară că a vorbit cu traian băsescu, şi acesta s-a jurat că nu el l-a băgat la bulău, se naşte firesc întrebarea pe care o pune Ciutacu, plecând de la realitatea că, în conformitate cu procedurile penale, telefoanele tuturor celor care intră în contact cu subiectul monitorizării sunt, la rândul lor, ascultate: "Preşedintele României, Excelenţa Sa Traian Băsescu, are telefonul ascultat? Dacă da, fiind (totuşi) vorba de şeful CSAT, cine face transcrierile convorbirilor şi unde sunt stocate acestea?"

Aşadar, dragi ţuluşi, voi îl ascultaţi pe Iubitul Conducător, şi oficiosul n-a publicat încă nicio stenogramă pe surse? Ruşine, Dinu Patriciu!  


Un comentariu:

Eugen spunea...

E clar, Băsescu se ascultă singur.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...