sâmbătă, 29 ianuarie 2011

O pizdă cu lăutari şi o şcoală



Nu ştiu dacă Nicolescu este vinovat sau nu de ceea ce zic procurorii că ar fi. Ştiu doar că, piteştean fiind eu, iar maică-mea din Câmpulung, primesc telefoane de la rude şi prieteni, furioşi pe mizeria asta cu arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean. Una dintre rude este profesor la liceul pentru a cărui reparaţie este anchetat şi primarul Câmpulungului Muscel. Şi-mi povestea azi dimineaţă în ce hal ajunsese liceul, cum le ploua în clase, mai ales după o furtună îngrozitoare, de acum cinci ani. Banii ăia au rezolvat o mare problemă, liceul fiind şi clădire de patrimoniu.


De cinci ani nici OLAF, nici alte instituţii europene nu au avut de obiectat în legătură cu cheltuirea banilor din programul PHARE(şi verificările le fac oamenii lor, nu românaşii noştri, predispuşi la şperţ!). Şi vine unul din subordinea Nuţicăi, şi reclamă lipsa dovezii de la ISU că le ploua ălora în cap! Iar un dobitoc de procuror cere arestarea pentru că există bănuieli că firma care a refăcut şcolile este apropiată de fiul lui Nicolescu. În care pula mea Cod Penal există delictul de "apropiere de"? E fi-su acţionar la firma aia? E el acţionar?  Nu? Atunci pa! Aşa o să ajungem ca toţi banii din fonduri UE să fie adjudecaţi doar de firme din afara României.


Dar cum să nu te apuce amocul când vezi slugile de la DNA, care, în cazul elenei udrea au dat NUP şi pentru fapte care NU erau reclamate şi NU făceau obiectul plângerii penale la adresa ei, şi în acest caz, când banii s-au folosit în interes public, se văd pe ce au fost cheltuiţi, cum umilesc oameni, şi aplică principiul prezumţiei de vinovăţie.


Când pizda Nuţicăi petrece cu lăutari la Paris şi la Shanghai, spărgând milioane de euro, când dă sute de mii de euro pe-o frunzuliţă, pe post de "brand" de ţară, şi-şi plimbă curul în elicopter, plătit, zice ea, din cei o mie şi ceva de euro salariu, care nu-i ajung nici de-un fermoar de vuiton, sau un flec de gimiciu, la DNA se îmbolnăvesc toţi de orbul găinilor. Cum tot de orbul găinilor s-au îmbolnăvit şi în alte cazuri în care blonda de la Cotroceni a trecut lejer dincolo de suspiciuni întemeiate, ca în cazul ALRO.


E bine în ţara asta: pizdele care petrec cu lăutari sunt baza. Ăi de fac ceva şi pentru oameni să stea dracului la mititica, pentru că dau exemplu negativ şi bagă oamenilor prostii în cap despre ce înseamnă să serveşti şi interesul public, nu doar interesul personal.


Nu-l idealizez pe Nicolescu. Dar a făcut ceva pentru argeşeni. Până la urmă asta contează. La fel cum iarăşi contează că Nuţica n-a făcut ceva decât pentru pizda ei.

5 comentarii:

Adrian Năstase spunea...

Şi totuşi eu în continuare îmi pun speranţa în reciprocitatea relaţiilor interpartinice ca fiind singura noastră şansă de aproximativă normalizare.
Adică să se bage reciproc la puşcărie. Măcar din doi în doi...

hoinarnet spunea...

Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!

Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:"A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii."

Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.

Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.

Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
La aflarea vestii, omul face un infract.

Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!

Atitudinea lui Becali,insa, ramane!

Mai multe informatii pe linkul
http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html

Constantin Gheorghe spunea...

Ce bine că ai memorie, hoinarule, ce rău că e selectivă! Când s-au dus pentru Bivolaru la Parchet, pesediştii au făcut-o pentru că nu i se permitea accesul la dosar, ca să-şi pregătească apărarea. A doua selecţie: n-a "fraudat" BRD ul cu cincizeci de milioane de dolari. El a avut un împrumut de două milioane de dolari, garantat cu imobiliare. Nu eu am făcut expertiza, banca a făcut-o. Restul până la 50 de milioane sunt penalizări, dobânzi, dobânzi la dobânzi şi alte alea, scoase din burtă. Mai mult, ăia de la BRD, în loc să se ocupe de succesul afacerii în care investise clientul, şi astfel ăla să le dea banii înapoi, i-au distrus afacerea. Dacă nu erau cretini, de unde îşi închipuiau că le dă Bivolaru, scos de la conducerea afacerii, 50 de milioane? Un mic amănunt: şef la BRD era Bogdan Baltazar, securist de frunte, la DIE, şi apropiat al lui Petre Roman, iar Petre Roman la putere, alături de ţărănişti. O ciorbă politică, pentru impresionarea proştilor, proşti care mai cred şi acum poveştile de atunci. Asta e, lipsă acută de lecitină!

Anonim spunea...

Greşiti d-le Gheorghe! Nu este lipsă de lecitină. Este lichelism de la vârf până la plăsele.Şi complicitate cu puterea mafioă.
Ged

Fluieratorul spunea...

Ei, imi pare rau pentru omul asta cu AVC-ul, si daca dvs. ziceti ca de fapt facea un bine judetului, cu atit mai mult imi pare rau. Ce i se intimpla e din cauza ca nu e in gasca potrivita, stiti si dvs. la fel de bine ca si mine acest lucru. Este in cealalta gasca. Cealalta gasca, o data ajunsa la putere, va mazili si ea in stinga si in dreapta. Nimeni nu e usa de biserica in politica, ah, pardon, in treburile mai mult sau mai putin neclare cu bani publici.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...