joi, 2 iunie 2011

Vise erotice cu o blondă cu curu' mare



Visam mai acum vreo oră, intrat într-un soi de amorţeală în faţa televizorului, la meciul dintre Schiavione şi BartoneBartoli(rar un meci de tenis mai prost!), că eram musulman, şi participam cu entuziasm şi evidentă aplicaţie la lapidarea unei blonde cu curu' mare. Când m-am trezit, şi am schimbat canalul, m-am ofilit: blonda cu curul mare e bine-mersi, şi se manifestă ca atare. Un ardelean molcom, şi cam bătut, pardon, căzut în cap,  tocmai a făcut-o aproape vice-premier,  iar mândră de noua ei calitate, pupăza blondă a oprit lucrările la bulevardul Uranus, că tot se circula bine prin Bucureşti, şi nici praf şi poluare nu sunt în mândra noastră Capitală.

PS: 22 de ONG-uri, care sunt la originea deciziei pupezei, au reuşit să scoată doar 26 de oameni la manifestaţia din faţa Ministerului Dezvoltării. Asta da, societate civilă! Sictir, idioţii dracului! Ies zeci de mii de oameni în stradă, şi pe guvernanţi nici în cur nu-i doare de ei. Ies 26 de năuci, şi imediat vaca dă ordine, şi ordinele se execută. Când ai suficienţi bani îţi cumperi şi "societate civilă". Oricum e mai ieftină decât un Vuitton...




4 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Mai noi, vedeti dvs., este si o blonda fara datorii... Cit avea, de nu putea sa doarma mai anul trecut, vreo 3 milioane de euro?

Cica onor' dl. sot a vindut terenul pe care-l luasera pentru dezvoltare imobiliar si a acoperit creditul. Cui palaria lu' Miciurin a vindut asta, si ce teren sa fi fost ala, ca sa ia atitia bani in plina criza imobiliara?

Asa ca blonda e libera ca pasarea cerului, gratioasa si imponderabila, desi cred ca a luat vreo 10-15 kg in ultimele luni (zice si Mircea Badea ca doar saorma-i de vina, saraca)...

incognito spunea...

Cine? Alex Udrina Gainusa?
Cica, plecata prin sat se intoarce dimineata, dupa doua zile si tot atatea nopti in ograda conjugala, cam ofilita si cu penajul ciufulit.
Cocos se da cocos si o intreaba pe unde a umblat. Chiraind si picotind Gainusa ii povesteste cum a luat-o un imputit de de cocosel chelbash si nitelus cam chior, a sechestrat-o si a fugarit-o prin gradinile de la Cotarceni, trei zile si trei nopti. Cocos o opreste din chiraiala si-i zice: "cum trei zile ca ai plecat alaltaieri?"
Inainte sa dea ochii peste cap, Gainusa a apucat sa mai spuna: "Pai, trei, ca ma duc si deseara...".

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/05/ce-e-ungurii-si-ce-vrea-ei.html

Anonim spunea...

Cine e bre "Bartone"? Cam mult sictir, te face confuz ...

Constantin Gheorghe spunea...

E Bartoli, da' nu cred să conteze, la cât de prost a fost meciul ăla de ieri...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...