marți, 21 iunie 2011

Cacaia compromisu'?



traian băsescu e tot mai diliu! Se crede Ludovic al XIV lea, preşedintele neon! "Vă propun un compromis: faceţi cum zic eu!", cam asta a fost ideea discursului său în faţa lui Ponta şi Antonescu. Băieţii i-au dat cu flit, ceea ce se impunea din start, şi i-au pus o pisică moartă în poartă: alegerile anticipate.

A fost drăguţă reacţia preşedintelui vostru(că al meu nu e!) la propunerea USL: democraţia, pentru că alegerile anticipate sunt din filmul ăsta cu democraţia, e sursă de instabilitate politică, aşa că mai uşor cu alegerile! Păi să le scoatem dracului din Constituţie! Şi la o adică, pentru că tot ne încurcă, s-o dăm dracului şi de Constituţie!

Oricum ar fi, băiatu' n-a înţeles nimic din ce se întâmplă, e tot mai departe de realitate, şi tot ce face este un joc de putere din ce în ce mai cretin şi mai lipsit de finalitate. 

Un comentariu:

Karakas spunea...

Am vazut ce a zis, ca daca ar fi alegeri in toamna ar fi "criza politica". Si ma rog de ce ar fi criza, si cum ar arata criza aia? Alegeri anticipate se fac in toate tarile democratice. Sigur ca un dictator se teme ca ii vine sfirsitul si probabil simte ca il va ustura la poponetz cu ce ardei iute i se pregateste.

Sunt sigur ca americanii o sa-l tina in brate si o sa vina Gitenstein cu un alt Komunikat al Komisariatului SUA la Bucuresti, in care sa spuna acelasi lucru: ca va fi instabilitate si nu e bine, ca rachete alea mai vin sau nu daca sunt sau nu alegeri, ca investitorii tremura la granita asteptind verdictul alegerilor.

Va fi circ, mult circ.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...