joi, 9 iunie 2011

Ţara noastră toată, un judeţ!Sunt un răzgândac! M-am răzgândit: nu-l mai înjur pe (cenzurat) Sa pentru reforma administrativă(care este o tâmpenie cu spume!) ce vrea s-o vâre pe gât românilor. Mai mult, plusez: nu opt judeţe, ci un singur judeţ! Ţara noastră toată, un judeţ! Să vezi atunci economii, grupirăn! Un singur judeţ, un singur Voievod, bulibaşă, şef de trib, o singură voinţă. Asta reformă, neamule!

PS: e un bou grafoman, care scrie de zor ode Curului Suprem pe unde apucă. Azi comite un cretinism pe Contributors.ro, în care face apologia reformei cu forţa. Boul e profesor, ce-i drept de matematică, dar asta nu-l scuteşte de cunoaşterea istoriei României. Toate reformele şi procesele de modernizare vârâte cu pumnul pe gât românilor, de la fanarioţi încoace, au eşuat lamentabil, pentru că blânda mămăligă  românească le-a respins cu graţie, cu metodă, cu voioşie chiar, prin totala ignorare. Drept pentru care suntem unde suntem şi arătăm în halul în care arătăm. A cam venit vremea să schimbăm metoda. Dar cin'să înţeleagă asta? Elitele oranj-pupincuriste? Vezi să nu! Ele susţin metoda cu pumnul în gură, că atât le duce mintea!

Un comentariu:

Adrian Teacă spunea...

Tocmai m-a "certat" o cititoare comună că, precum "liberalul", îmi pierd timpul cu un dezaxat ca Vlaston. Ei, nu strică să-i plesnim din cînd în cînd pe pupinii ăştia, că prea dau cu palma în căcat.

O campanie electorală despre nimic.

  O campanie electorală despre absolut nimic! Totul se rezumă la demonizarea celuilalt, la acuze inepte, morți ”corupți” dezgropați în dorul...