joi, 23 iunie 2011

Muie, bă!



Liiceanu, Patapievici, Pleşu, preşedintele vostru tocmai v-a dat o muie de zile mari! Nu eraţi voi cu "Maiestatea Sa" în gură? Cetelor de intelectuali monarhişti, care l-aţi votat pe Băse, că e anti-comunist şi de "dreapta", şi vouă v-a dat o muie! Hai, să vă aud! Un protest, ceva? O dezicere? Ceva cenuşă în cap? Sau ce-aţi zice de o recunoaştere stil Bobu, "Am fost nişte dobitoci!"?

Dar voi sunteţi nişte căcăcioşi! Tăceţi mâlc, pentru că, într-un fel sau altul, sunteţi sinecurişti de partid şi de stat! Ce silă mi-e de voi, jigodiilor!

4 comentarii:

andreiraduM spunea...

Cand creierul inoata in alcool, se-ntampla fenomene de genul acesta. Din ce in ce mai des.
Partea placuta a "democratiei" este ca nu poti "descocota" un om chiar daca da semne serioase de patologie incurabila.

Karakas spunea...

Astia au adus si mentinut la putere un nebun, o catastrofa naturala a Romaniei...nu stiu daca au resentimente, sau regrete, dar eu unul sper ca romanii sa dea jos aceasta putere catastrofica. Sunt o insulta la adresa istoriei noastre. CTP a spus corect:

"Aceste declaraţii nu trebuie şi nici nu pot fi interpretate politic, economic sau social, întrucât ele ţin de psihopatologie. Traian Băsescu dezvoltă ceea ce am numit «complexul lui Cuza» încă de la aruncarea pe piaţă, peste noapte, a reconstituţionalizării şi regionalizării României, adică dorinţa iresponsabilă de a lăsa cu orice preţ o urmă în istoria României", a apreciat Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a adăugat că, pentru a lăsa o urmă în istoria României, Traian Băsescu "nu se dă în lături" să insulte istoria României. "Nu se dă în lături pentru asta, după ce a insultat geografia României, creând din nimic tensiuni interetnice şi politice, să insulte acum şi istoria României", a declarat acesta.

http://www.mediafax.ro/politic/c-t-popescu-declaratiile-lui-basescu-legate-de-regele-mihai-tin-de-psihopatologie-8377325/

Fluieratorul spunea...

Intelectuali nu, curve da. Tot de la CTP citire, nimeni nu sanctioneaza mirtopenia basescista, cum n-au sanctionat-o inainte nici pe a Ceausestilor. Ca doar stau toti cu gamela in mina la usa lui Basescu. Au uitat si cum e cu munca, si cum e cu ideile, si cum e cu verticalitatea...

neacsu spunea...

Postelnicu, nu Bobu, este autorul sloganului ”Am fost un dobitoc” :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...