joi, 9 iunie 2011

Ţara noastră toată, un judeţ!



Sunt un răzgândac! M-am răzgândit: nu-l mai înjur pe (cenzurat) Sa pentru reforma administrativă(care este o tâmpenie cu spume!) ce vrea s-o vâre pe gât românilor. Mai mult, plusez: nu opt judeţe, ci un singur judeţ! Ţara noastră toată, un judeţ! Să vezi atunci economii, grupirăn! Un singur judeţ, un singur Voievod, bulibaşă, şef de trib, o singură voinţă. Asta reformă, neamule!

PS: e un bou grafoman, care scrie de zor ode Curului Suprem pe unde apucă. Azi comite un cretinism pe Contributors.ro, în care face apologia reformei cu forţa. Boul e profesor, ce-i drept de matematică, dar asta nu-l scuteşte de cunoaşterea istoriei României. Toate reformele şi procesele de modernizare vârâte cu pumnul pe gât românilor, de la fanarioţi încoace, au eşuat lamentabil, pentru că blânda mămăligă  românească le-a respins cu graţie, cu metodă, cu voioşie chiar, prin totala ignorare. Drept pentru care suntem unde suntem şi arătăm în halul în care arătăm. A cam venit vremea să schimbăm metoda. Dar cin'să înţeleagă asta? Elitele oranj-pupincuriste? Vezi să nu! Ele susţin metoda cu pumnul în gură, că atât le duce mintea!

Un comentariu:

Adrian Teacă spunea...

Tocmai m-a "certat" o cititoare comună că, precum "liberalul", îmi pierd timpul cu un dezaxat ca Vlaston. Ei, nu strică să-i plesnim din cînd în cînd pe pupinii ăştia, că prea dau cu palma în căcat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...