luni, 27 iunie 2011

Vanghelie, care este, nu mai este!



Jocurile tembele pe care le făcea Cosmin Guşă în spatele lui Vanghelie, precum şi jocurile şi mai tembele ale lui Vanghelie s-au spart azi în scăfârlia celui care este! Şi care nu mai este şeful PSD pe Capitală decât cu numele. Organizaţia de Bucureşti are o conducere colectivă, cu Ponta şef, din care fac parte Iliescu, Năstase, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Rodica Nassar.

Era cazul ca asta să se fi întâmplat de mult. Vanghelie a făcut mult rău PSD în Bucureşti. Apropo de rău, o păsărică mi-a şoptit că unii dintre "salvatorii Bucureştilor", ăia de tot contestă în instanţe proiectele lui Oprescu, vezi Bulevardul Uranus, sunt pe ştatul de plată al Vanghelionului, care ştie că nu se mai alege primare la cinci, şi vrea să candideze pentru Primăria Capitalei. Probabil că aceeaşi păsărică i-a şoptit asta şi lui Ponta. 

Pa, şi s-auzim de bine! 

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Vanghelie primar de Bucuresti n-ar face decit sa reinnoade o mai veche traditie, de la Halaicu si Lis citire... Intrebarea e: l-ar vota bucurestenii, si daca nu "pentru", atunci macar din spirit de contra la vreun Livache?? Parca-l vad pe dl. doctor on the long run, pentru inca un mandat... Honestly, what choice do you have?

PS In Brasov stam si mai rau, nici n-am pe cine sa pomenesc de bine, in toata istoria post-decembrista. Thieves and pompous asses...

Béranger spunea...

Vanghele tocmai ce-a zis: “La PSD Bucureşti dacă nu eşti lider, organizaţia te ejaculează."

http://www.evz.ro/detalii/stiri/vanghelie-la-psd-bucuresti-daca-nu-esti-lider-organizatia-te-ejaculeaza-935668.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...