luni, 20 iunie 2011

Un exerciţiu de nesimţire



Prieteni, mi se pare mie, sau traian băsescu şi-a văzut visul cu ochii: a produs haosul total în România? Economia este în budă, leul a luat-o la vale(sigur, nu e o veste foarte proastă, mai ales pentru exportatori, doar că ăştia trebuie să şi importe, pentru a produce, ceea ce poate însemna că rămân cu praful de pe tobă), şomajul creşte, deşi boc îl scade din condei, că nu-l costă nimic, inflaţia, la fel, se închid şcoli, spitale, servicii publice, în agricultură e jale, în justiţie la fel, se dau termene şi peste doi ani, dar se desfiinţează judecătorii, drumuri, ioc, căile ferate sunt vândute la fier vechi, clasa politică, debusolată, lipsită de valori morale şi de proiecte, este permanent încăierată de năzbâtiile aruncare pe piaţă de Supremul Cur, elitele intelectuale s-au predat şi înalţă ode unui primitiv, iar puţinii intelectuali care mai au demnitate au fugit departe de Românica, urmaţi de românii care nu-şi mai pot imagina viitorul aici, "societatea civilă" este o ficţiune siniştră(vezi dobitocii care se ocupă cu "salvarea Bucureştilor")şi enumerarea poate continua.

Aşadar, ce va rezolva din toate astea faptul că se întâlnesc mâine nişte unii cu Supremul Cur? Nimic! Pentru că în şapte ani de zile aceste întâlniri nu au avut decât un singur rezultat: distanţa care îi separă pe "combatanţi" se face şi mai mare! Iar consensul şi mai puţin posibil. Nici măcar despre un ritual democratic nu mai poate fi considerat, şi nici măcar un exerciţiu de ipocrizie. Este un exerciţiu de nesimţire. De tupeu. De dispreţ faţă de "poporul suveran", singurul de care nu-i pasă Supremului Cur, deşi vorbeşte şi face nefăcute în numele lui, al poporului. 

Asta e, şi bine nu are cum fi...  

Un comentariu:

incognito spunea...

In momentul asta visez frumos. Visez ca, asa cum Ceasca a gresit-o cu meetingul ce i-a fost fatal, Base a gresit-o cu invitatia USL de azi. Visez la o lovitura de Palat. De stat. La Palat. Cu ajutorul serviciilor. Nu-i asa ca visez frumos?

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/06/apel-oamenilor-de-arme.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...