joi, 16 iunie 2011

Un comentariu în aşteptare



Dâncu se tânguie pe "Contributors.ro" pe tema: "Vai, ai dracului bucureşteni, cum nu înţeleg ei sufletul ardelenesc şi cum ne-o trag mereu, iar acum vor să ne schimbe şi numele!"  Trec peste amănuntul, nesemnificativ, că ăia de le-o trag ardelenilor au debarcat cu căţel, cu purcel, cu nepoată, cu şofer, cu consilier, amantă şi alte acareturi fix de la Cluj, din capitala Transilvaniei.

Evident, am comentat stupizenia. De câteva ore bune comentariul meu este în "aşteptare". Drept pentru care îl postez mai jos:

"E plină lumea de idioţi care cred că dacă bordelul nu funcţionează, trebuie schimbate paturile, nu curvele. Ce rezolvă apariţia Transilvaniei de Nord, de Sud, de Roza Vânturilor? Nimic! Ardelenii îşi dau măsura incapacităţii administrative, români şi maghiari într-o caragialescă înfrăţire, prin guvernul Boc, plin de “competenţe” ardelene, una mai competentă decât cealaltă! O fi România prea mare, şi ei nu ştiu să administreze decât pe spaţii mici…

Ia uitaţi-vă ce bine administrează “secuii” “Ţinutul” lor! Îţi rupi dracului maşina prin gropi, Tuşnadul şi Borsecul au dat colţul, ca staţiuni balneare, industria e moartă şi îngropată, dar ei o ţin tot în parade şi marşuri marţiale! La mai multe!

Domnu’ Dâncu şi colegii au avut timp două decenii să ne umilească pe noi, regăţenii, cu priceperea lor întru ale guvernării, ieşită din coasta Imperiului Austro-Ungar. Cel mult ne-au umilit cu aroganţa lor.

Vreţi “autonomie” pentru Ardeal? Din partea mea, liber! Pa, şi s-auzim de bine! Deşi nu prea văd de unde binele…"

3 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Deh, e plina tara de capre riioase, care nu isi (si nu ne) fac serviciul sa mai si taca. Nu stiu de jena.

Cit despre calitatile ocupantilor regiunilor, imi pare rau sa spun ca sint toti o apa si un pamint, Tugurlani urcati in copac, si ca ardelean, as vrea sa ma vad scapat de toti aia care se dau cu doua perechi, si alea urcate la cap, de la unguri pina la (unii) bucuresteni, care pentru ca de ocazie stau sau s-au nascut in Bucuresti ajung sa se creada cineva, facind mai mult galagie decit altceva... Drept e ca nu cu pretul casei de sub mine. Dar chiar as fi fericit sa nu mai aud de ifosele unguresti fixiste si complexele bucurestene maniacale bipolare...

Dragos Bora spunea...

"Ia uitaţi-vă ce bine administrează “secuii” “Ţinutul” lor! Îţi rupi dracului maşina prin gropi, Tuşnadul şi Borsecul au dat colţul..."

Pãdurile. Ati uitat cum taie sefii UDMR pãdurile. In asa hal incat sint urâti inclusiv de oamenii normali din zona respectiva.

Andrei Gheorghe spunea...

Hehe, am comentat si eu o aiureala a celui care semneaza ca "Ardelean":

Bunicii mei sint din Banat. In Banat “ardelean” inseamna un om bleg sau care pricepe greu si uita repede. Un fel de natang inofensiv.

Banetenii nu se cosidera ardeleni iar argumentul este f solid.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...