vineri, 24 iunie 2011

Regele judecat pentru sângele de evreu vărsat?



Să înţeleg din spusele lui traian băsescu, referitoare la Regele Mihai, că Clismăneanu îi pregăteşte Regelui un dosar pentru crime de război şi pentru "contribuţia" sa la Holocaustul evreilor şi ţiganilor?  Altminteri ce rost aveau spusele astea, dacă nu să dea un semnal public:"Uităm că România avea atunci un şef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unu a fost slugă la ruşi?"

Ăsta să fie "procesul Eichmannului autohton", despre care vorbea acum câteva zile Clismăneanu într-un interviu?  Că de obicei după ce băsescu atacă public pe cineva, acel cineva sigur are de făcut o vizită la Parchet, la DNA, la ANAF  sau la tribunal, cu o trecere pe la mititica.  

Este la fel de interesantă şi reacţia Clismăneanului la spusele Supremului Cur: "preşedintele a reiterat caracterizarea regimului Antonescu drept criminal şi a deschis o pistă de interpretare pe chestiunea responsabilităţii unui şef de stat în perioada respectivă". Care va să zică "a deschis o pistă de interpretare pe chestiunea responsabilităţii unui şef de stat în perioada respectivă". Şi interpretul va fi, evident, el, Clismăneanul. Care îl sapă la dosar şi pe Iliescu. Sunt curios ce "crime" i-au găsit şi lui Milică, să fie tacâmul complet! Chestiune de stilistică, ce mai!

7 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Tismaneanu e un mare rateu al speciei umane, stim asta de mult, si tot il mai ia cineva in seama. Un ins de o prostie abisala, de o mediocritate de baltoaca, un galagios zornaitor la cuvinte. Cu Basescu e in companianpotrivita, a palavragiilor fara fond si fara viziune, si fara limite. Doi miscoi ajunsi de pa rahat pe caciula si se dau puri si duri. Platesc eu gloantele, am pus bani de-o parte...

Béranger spunea...

Ardei umplut şi dezumflat: «Conducătorul nu abdică, ci se împuşcă.»
http://www.evz.ro/detalii/stiri/culisele-atacului-la-regele-mihai-935146.html

Fluieratorul spunea...

Ha! Jenantul a dezactivat comentariile de pe blogul lui, ca sa nu se poata reactiona de catre comunitate. Ne spune parerea lui, vorbind singur...

Si pentru ca pretextul basescian (Elena Udrea) s-a trezit vorbind, am o replica publica la adresa ei, singura pe care o intelege: ush!

Anonim spunea...

http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/06/24/onoarea-la-romani/

Regele mihai si realizarile lui:
1. Si-a tradat natiunea , capituland neconditionat
2.a anulat juridic suveranitatea statului roman, predandu-si comandantul armatei dusmanului
3. a jertfit 230000 tineri in uniforma militara fiarei bolsevice,cand, pe 19 aug 1944,”regele ” cere armatei bolsevice sa declanseze o ofensiva puternica IMPOTRIVA TRUPELOR ROMANE
4. PE 23 AUG 1944 , “REGELE ” CERE ARMATEI ROMANE SA INCETEZE LUPTA CONTRA RUSILOR,DEOARECE ROMANIA A ACCEPTAT ARMISTITIUL. MINCIUNA URIASA!,CARE A DUS LA JAFURI SI OMORURI PE TOT TERITORIUL TARII., CARE NE-A ARUNCAT IN COMUNISM PENTRU 50 ANI.DE FAPT ,SE CAPITULA NECONDITIONAT
Dupa 23 august 1944, mihai cere rusilor armistitiul. Rusii au tergiversat pana la 12 sept 1944, rastimp in care populatia ,avand incredere in “suveranul ” sau, a colaborat , a depus armele,iar rusii luau prizonieri (aproximativ 150000),pe care- i expediau in Siberia;rusii mai luau cirezi imense de vite, turme de oi, si ocupau punctele strategice din teren. Iar Romanii nu stiau nimic, aveau incredere in rege!
Pe 12 sept , delegatilor romani li s-a pus in fata la semnat un text, o declaratie de capitulare neconditionata.Actul din 12 sept 1944 ESTE ACTUL DE TRANSFORMARE A UNUI STAT INSATELITUL ALTUI STAT; EL CONSFINTESTE SUBORDONAREA ECONOMICA,POLITICA SI CULTURALA A ROMANIEI FATA DE URSS PE O PERIOADA NEDETERMINATA.INSTANTA SUPREMA DE LA BUCURESTI DEVINE COMANDAMENTUL SOVIETIC;ACESTA SUPERVIZEAZA APARITIA, MODIFICAREA GUVERNELOR.
ADEVARAT HOLOCAUST!
Trei ani mai tarziu, mihaita abdica si pleaca in Elvetia. 41 ani nu a fost interesat de “natiunea sa”. Marele maestru al Lojii din Paris il informeaza in dec 1989 ca a inceput in Romania “revolutia”.
Acesta este “maria sa”, regele mihai!
Vedeti vreo pata de cerneala pe actul abdicarii, intuiti vreun tremurat de mana, vreo zvacnitura mandra de condei?




ce minunatii fac regii astia care cica v-au facut sau o sa va faca voua bine:
http://www.cotidianul.ro/150076-Regina-Norvegiei-a-inaugurat-memorialul-vrajitoarelor

Anonim spunea...

ce n-ai inteleas.

ambii tradatori se bat pt favorurile bosilor iar de platit o veti face voi. normal ca bosii au nevoie de 2 pt o licitatie si ii arunca intr-o cursa cu titlul care ne ajuta mai bine sa ne indeplinim planurile noastre. planul desfintarii romaniei este f vechi: in jur de 150 de ani. chestia este c-am avut mereu noroc insa acum se pare ca si-au luat din timp masurile de siguranta - cam 70 de ani.

Anonim spunea...

USL cere Ambasadei SUA o poziţie faţă de declaraţiile lui Traian Băsescu.

sclavii sint calcati in picioare nu respectati!!! pricepi de ce noi ca romani o ducem cel mai rau? unde ai mai auzita asa ceva?!

Fluieratorul spunea...

@dacul liber care semneaza Anonim:
Salvati-ne, va rugam!
Semnat: romanii care o duc rau.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...