vineri, 24 iunie 2011

Picătura care a umplut paharul



Consecvent mârlan, băsescu s-a luat azi şi de jurnaliştii care l-au întrebat despre ieşirea lui împotriva Regelui Mihai: "Doamna, e o problema interna. Tocmai la Bruxelles v-ati gandit ca nu puteti dormi de grija regelui? Drum bun! Spre casa!" 

Evident, în siajul Supremului Cur, Fecioara din Pleşcoi  are şi ea ceva de zis pe tema asta: "Brusc, avem o ţară de regalişti!" 

Madam, mai cumpără-ţi un Vuitton cu vibrator şi taci dracului din gură! Eşti tâmpită! Nu suntem o ţară de regalişti! Suntem o ţară de indivizi exasperaţi de tupeul, nesimţirea, mârlănia care vă caracterizează pe tine, pe Iubitul Conducător, pe boc şi toată ceata de jigodii portocalii care aţi pus gheara pe ţara asta.

Chiar nu înţelegeţi că atacul la adresa Regelui Mihai a fost picătura care a umplut paharul? Nu suntem regalişti, dar suntem normali, şi vrem să trăim într-o ţară normală, în care Preşedintele României să ne respecte, nu să ne trateze ca pe nişte animale, să nu-şi pună ţiitoarea ministru şi să-i dea pe mână miliarde de euro, să nu folosească instituţiile statului pentru a exercita autoritar puterea, să nu-şi bată joc de istorie.

Regele Mihai a fost doar scânteia care a aprins contestaţia. Pentru simplul motiv că nu are treabă cu politica. Dacă era altcineva în locul lui poate că vehemenţa nu ar fi existat, sau nu s-ar fi simţit. Luându-l drept ţintă pe Regele Mihai Pulimea Sa a făcut o mare greşeală, poate cea mai mare din ultimii şapte ani. Uşor, uşor, contestaţia se va întinde. Sper că măcar acum unii dintre "intelectualii" lui băsescu se vor trezi şi-şi vor asuma imbecilitatea de a fi servit un primitiv, care le-a râs în nas şi i-a compromis în ochii opiniei publice.

5 comentarii:

andreiraduM spunea...

tara fierbe si ba se scu se scarpina la ...!
Paharul nu e plin, o vom duce mult si bine cu acesti portocalii.
Nu-i mai da nici deaqu jos.

radu spunea...

intelectualii...sint bine ifiptin in bani...nici o sansa

Fluieratorul spunea...

Exact, "intelectualii" n-au cum sa-si asume nimic pentru ca s-au dedulcit la trai bun, si li se plateste bine curvasareala.

Da, si eu vreau sa traiesc normal, fara penibilitati zi de zi mai impine dincolo de limita in viata publica, si nu intre imaturi pentru care ce face Basescu e prilej de jubilatie in birou pe strada si pentru care a se da cu puternicii zilei este sportul la moda. Inteleg cum a fost posibil comunismul in Romania, si nu, nu ni s-a impus. Ni s-a sugerat, si s-au gasit nemernici care l-au gasit interesant. Conducatori oribili, popor oribil, se merita unii pe altii. Ce mai caut eu in tara asta/

Constantin Gheorghe spunea...

Fix asta mă întreb şi eu: "Ce mama dracului mai caut eu în ţara asta?" Doar că pentru mine e prea târziu. Pentru tine ar mai fi şanse...

Anonim spunea...

gheorghe nu te mai minti singur!!! peste tot este la fel pt ca bosii vor europa ca un bis la uniunea sovietica ailalta unde populatia este un moloh fara trecut prezent traditii religie etc si desigur usor de condus prin divide et impera. lasa prostiile alea in care am crezut noi acum 40 de ani pe vremea cind eram prosti si traiam din vise si inchipuiri!

din toata perioada aia a ramas numai atit:

https://www.youtube.com/watch?v=pRd0Z37Dt8Y&feature=related

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...